12-02-2024 Новини у світі 1916

Українські близнючки Bloom Twins стануть запрошеними артистами на концертах американських рок-зірок X Ambassadors

Українські близнючки Bloom Twins стануть запрошеними артистами на концертах американських рок-зірок X Ambassadors

Український дует Bloom Twins, що наразі працює в Лондоні, вперше виступить в Польщі та Чехії в рамках світового туру своїх колег та друзів X Ambassadors.

Концерти американських рок-зірок X Ambassadors за участі близнючок Bloom Twins пройдуть 20-го лютого у Варшаві в концерт-холі Progresja, 21-го у Празі в концерт-холі SaSaZu.

КВИТКИ: https://bnds.us/flnls9

“Минуло року ми презентували три сингли спродюсовані Семом Гаррісом з X Ambassadors і вже зараз ми раді приєдналися до хлопців, щоб розділити з ними цей шалений драйв концертів у Варшаві та Празі. Ми знаємо, що X Ambassadors мають шанувальників серед українців. Тому, хто зараз в Польщі та Чехії, будемо раді бачити кожного українця на концертах 20-го та 21-го лютого, щоб обійняти кожного з вас”, - розповідають Соня та Аня з дуету Bloom Twins.

На концертах дівчата вперше наживо виконуватимуть свої минулорічні сингли про війну в Україні: Drunk & Loud та Beats Not Bombs, а також музичний маніфест сміливого життя Pretty in Pink.

“Ми вже з нетерпінням чекаємо на концерти у Варшаві та Празі, щоб напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення, виконати наші пісні для європейців та українців на підтримку України”, - коментують близнючки.

Нагадаємо, що в листопаді 2023 року Bloom Twins презентували сингл Pretty in Pink та паралельно з релізом стали першими українськими артистками-інтерв’юєрками подкасту Music Life від BBC. Дівчата разом зі співачками DOROFEEVA та Jamala взяли участь у промові про українську ідентичність та мистецьку еволюцію після початку війни.

Афіша X Ambassadors


Читати також