MÉLOVIN дав великий сольний концерт у Києві

MÉLOVIN дав великий сольний концерт у Києві

Днями у Києві пройшов довгоочікуваний сольний концерт MÉLOVIN. Артист змусив співати в унісон чималу кількість шанувальників, виконав найвідоміші хіти у новому звучанні, оголосив важливий збір на підтримку воїнів і знову підняв тему корупції в Україні.

Головний Dreamer країни MÉLOVIN наприкінці тижня у столичному концертному залі Atlas зібрав майже 1000 шанувальників. Артист розпочав своє шоу із важливих закликів і оголосив про благодійний аукціон, під час якого має на меті зібрати гроші на реабілітацію воїнів ЗСУ.

“Я не втомлююся дякувати кожному і кожній, хто стоїть на захисті нашої країни, нас із вами! Дякую ЗСУ за те, що ми продовжуємо жити, писати музику і робити такі класні концерти! Тому, підтримуємо наших захисників! Разом ми можемо допомогти тим, хто отримав поранення і потребує реабілітації. Такі люди є і серед кола моїх знайомих, саме для них був зроблений збір. А щоб заохотити людей, ми назвали його благодійним аукціоном, під час якого людина, яка зробить найбільший донат, отримає відому табличку з важливим закликом, а також серед всіх інших донатів ми розіграємо маску свині, в якій я якось зʼявлявся на публіці” – прокоментував артист.

Великий сольний концерт MÉLOVINа у Києві

Табличка з антикорупційним закликом “Дайте гроші на ЗСУ бо не вистачає на віллу” і маска свині, яка доповнила провокативний образ MÉLOVIN на одній із музичних премій, будуть розіграні серед українців 25 лютого. Таким чином, співак ще і вкотре наголосив на великій проблемі для всіх українців – корупції.

Великий сольний концерт MÉLOVINа у Києві

Не обійшлося на заході і без сюрпризів, MÉLOVIN вирішив представити частину своїх пісень у піано версії. Так, шанувальники творчості популярного співака почули по-новому пісні: “Want you to stay”, “Wonder”, “І кров кипить”, “Under the ladder”, “Мені не дзвони” і “Не зволікай”. А наостанок MÉLOVIN зʼявився перед аудиторією у образі Dreamer з цьогорічного національного відбору і запалив неймовірним виконанням нашумілого хіта. Шанувальники співака спеціально для цієї пісні організували масштабний флешмоб – з перших секунд пісні “Dreamer” зал засвітився різнобарвними вогниками, які зробили атмосферу вечора ще більш казковою.

Концерт у Києві став своєрідним поштовхом для MÉLOVIN, який уже оголосив наступне шоу, яке відбудеться навесні у Львові.


Читати також