Серія благодійних концертів «НаШапку»

Серія благодійних концертів «НаШапку»

Благодійні концерти «НаШапку» у березні. Збираємо на кісткові імпланти для наших поранених!

У березні відбудеться серія благодійних концертів «НаШапку», ініційованих Сонею Сотник, що швидко набули любові і популярності серед киян і традиційно проходять щочетверга. 

 

У афіші:

7.03 - Перформанс "Стяги наших батьків". Вірші: Коля Кулінич, музика: Юрій Смаліус

14.03 - ВІА "Незламні" та Брас бенд Зразково показового оркестру ЗСУ під керівництвом  Ігоря Биковського

21.03 - Концерт гурту Медовий Полин

28.03 - Музика Моцарта. Грають Олена Жукова, Орест та Тоня Криси і Ольга Табуліна

 

7 березня - Перформанс "Стяги наших батьків"

Pepper's Club, 18:00

Вірші: Коля Кулінич

Музика: Юрій Смаліус

 

Поет Коля Кулініч читатиме вірші під музичний акомпанемент Юрія Смаліуса.

Тата Кеплер: “Коля Кулінич - виробник краси і сенсів. Великий поет. Він дістає слово, вивертає його навиворіт і воно карбується, залишається в тобі, а потім довго звучить луною. Своїми текстами він може оголосити будь-яку облогу завершеною, і від цього одразу стає тепло, безпечно і трошки боляче. Тому що від правди буває боляче.”

Юрій Смаліус - Ді-джей, продюсер, звукорежисер, аранжувальник та музикант, який співпрацював в рамках релізів із багатьма незалежними та відомими українськими артистами різних музичних стилів, Pianoбой, Бумбокс, The Britalin, Yokodo, Табула Раса, Roll Models, Андерсон, Nicholas Tym, Kadnay, Сестра Сирена, Сонця Коло, Mazzafunka, High Light, Gorskiy.

 

14 березня - ВІА "Незламні" та Брас бенд Зразково показового оркестру ЗСУ під керівництвом  Ігоря Биковського

Pepper's Club, 18:00

 

ВІА "Незламні" та Брас бенд Зразково показового оркестру Збройних Сил України під керівництвом  Ігоря Биковського вперше у проекті #НаШапку.  Їх виступи завжди яскраве музичне свято!

Заслужений академічний оркестр України Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України – провідний творчий колектив України, справжній військовий музичний символ. Артисти зразково-показового оркестру з початку російсько-української війни були першими, хто почав виступати перед військовими і волонтерами. За словами керівника зразково-показового оркестру ЗСУ полковника Ігоря Биковського свій перший концерт з початком повномасштабного вторгнення артисти дали вже 8 березня 2022 року і з того часу їздили по бомбосховищах, метро, де люди переховувалися під час бомбардування, потім по військовим частинам. Загалом, за рік відіграли понад 350 концертів. В кожному концерті обов’язково є як класичні українські пісні, так і сучасні. “Українська пісня заряджає енергією, вона — душа нації", – вважає полковник Ігор Биковський.

21 березня - Медовий Полин

Docker-G, 18:00

Медовий Полин - це Народний Панк у всій його красі. Запальні ритми з драйвом та веселими мелодіями і ще й на додачу з простими та життєвими історіями. Десь трохи самоіронічними, а десь, навіть, і ліричними.

Це гурт, який пишається своєю українською спадщиною та прагне поділитися нею з рештою світу. Їхня музика – це потужне та радісне святкування української культури.

27 березня - Моцарт

Pepper's Club, 18:00

 

Збройним Силам України допомагають навіть класики.  У цей четвер нам допомагатиме музика великого Моцарта. Ви слухали колись класичні музику у затишному пабі, а не у пафосних культурних закладах? Моцарту би сподобалося. Сподобається і вам. Для нас гратимуть і збиратимуть на кісткові імпланти:  Олена Жукова, Орест та Тоня Криси та  Ольга Табуліна.

#НаШапку - це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт -  поранених військових - кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безкоштовний. Під  час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з  незвичайними лотами.

 

Проєкт «НаШапку»  був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на Сході нашої країни та наших військових. Зараз перед нами нові виклики:  допомога ЗСУ, пораненим  та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного Фонду “СВОЇ.  

 

Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імплантат для наших поранених.”  - розповідає Соня Сотник, засновниця проєкту «НаШапку», радіоведуча.


Читати також