Гурт MANTRA MOLFARA презентує кліп на трек «Колискова мрій»

Гурт MANTRA MOLFARA презентує кліп на трек «Колискова мрій»

Гурт MANTRA MOLFARA. Гурт рухається у напрямку прогресивного року. Наша ціль - ділитися своєю творчістю та допомати Україні, виступаючи на різних благодійних івентах.

Ми збираємось створювати пісні українською та англійською заради розповсюдження інформації про події в Україні.

Коли був створений гурт, ми почали грати кавери, але після повномасштабного вторгнення вирішили, що зараз дуже важливо створювати власну музику українською мовою. Над кліпом "Колискова мрій" ми працювали більше року.

Цей кліп вийшов до другої річниці повномасштабного вторгнення. Зйомка акторів проводилася у Києві в одному із зруйнованих окупантами будинків. У кліпі показана історія чоловіка, який втратив свою доньку після того, як ракета влучила в його будинок. Зйомка кліпу була зроблена у двох частинах: перша з електро інструментами та зі світлом, а друга з акустичними інструментами при свічках. Це було зроблено, щоб показати відключення світла через бомбардування ворогом мирних міст.

"Колискова мрій" була зроблена у форматі дитячої колискової, але з дорослим текстом та музикою, обробленою рок гітарами та важкими барабанами. Ця пісня - це пісня війни, зруйнованих мрій та надій, що наразі відображає час, в якому ми живемо.


Читати також