Топ автор та саундпродюсер FOLEY випустив пісню «Вилікуй»

Топ автор та саундпродюсер FOLEY випустив пісню «Вилікуй»

7 березня, в минулому директор MO3GI studios Володимир Кагарлик FOLEY, презентує перший трек свого міні альбому «Вилікуй». Пісня має довгий та складний шлях, вона написана подружжям Кагарликів, тієї ночі коли вони не могли через війну засинати разом.

Foley, поклавши слухавку, почав писати те, що відчуває в замітках, його дружина зробила те саме. Ця синхронність людей на відстані і створила таку відверту пісню «Вилікуй», яка стала примиренням.

Разом з піснею FOLEY випускає відеороботу, яка знайшла відгук у глядачів та підтримку у медіа просторі. Кохання пульсує в кожному, це вірус проти якого не хочеться рятуватися та винаходити вакцину. Взаємна підтримка - те чого ми потребуємо найбільше.

Зі слів артиста: «Війна змінила кожного, змінила мене, війна показала та оголила людей, які йшли поруч, війна показала, хто був випадковим перехожим. В якийсь момент я відчував себе слабким та пораненим, але дякуючи дорогим мені людям, я знайшов для себе правильні рішення. Одним з них було рішення фіналізувати свою співпрацю з ПОТАПОМ, і я жодного разу не пошкодував, це як розлучення у стосунках, у кожного свій шлях і наші розійшлись.

Великою мотивацією для мене стала підтримка всесвітньо відомих артистів, які
підтримали мене, популярна співачка Irina Rhimes топ лейблу GLOBAL RECORDS, з якою почав співпрацювати за кілька місяців до війни, заспівала мою пісню українською мовою у Франції.

Мене вразило бажання підтримати та вивчити її моєю мовою. Запрошення працювати на Global Records та визнання, на яке я не очікував, дало поштовх створити свій музичний лейбл Unlock Music та зробити свій вклад в популяризацію музики у світі.»

FOLEY готує багато сюрпризів для слухачів, одним з них є фіт з легендою українського шоу-бізнесу, артистом який для Foley є гуру авторської та артистичної майстерності.


Читати також