Співачка Stella Sezon презентує пристрастний трек «Kohaju» про кармічне кохання

Співачка Stella Sezon презентує пристрастний трек «Kohaju» про кармічне кохання

Stella Sezon - співачка-композитор, яка має чарівний голос. Вона поєднує духовні практики та змісти разом з модною музикою, що відображає сучасний погляд на життя та творчість. Поєднуючи українські та англійські мови Stella Sezon стала новим музичним відкриттям 2024 року. Артистка вражає унікальним за якістю саундом та ліричним змістом треку на тему  кармічних стосунків.

Stella Sezon все життя професійно займається музикою, але її шлях до себе, як артистки та людини не був простим. Проєкт народився у Чернігові  та отримав розвиток у Мюнхені, а зараз творчим серцем проєкту став Лондон.

Перші треки артистки зацікавили музичних продюсерів, але вона обрала для роботи відомого німецького продюсера та переїхала в Мюнхен. «В мене в Німеччині був інтенсивний творчий період, але відносини з продюсером склалися вкрай невдало. Я не хотіла би обговорювати деталі та навіть називати ім’я цього чоловіка», — заявила артистка.

Але без цього інциденту не сталося би те, що назавжди змінило життя співачки. Після розриву з продюсером вона познайомилася в Німеччині зі своїм майбутнім чоловіком — саунд-продюсером та співавтором Тімоті і увесь цей час вона STELLA SEZON працює у творчому тандемі з чоловіком Тімоті, який є професійним продюсером та піаністом.

Це сталося п'ять років тому, після чого вони прийняли рішення шукати для себе кращу локацію для життя та розвитку творчості. Таким місцем став Лондон, де подружжя і мешкає вже більше двох с половиною років. Саме тут Stella Sezon знайшла своє натхнення та місце на музичній сцені.

Перезапуск власної кар'єри Stella Sezon почала з особистого та чуттєвого треку, який повністю розкриває її досвід — Kohaju.

«Ця пісня про кохання, але кохання велике та взаємне. Почуття такі, що можуть навіть здатися не здоровими. Я співаю про особисту історію, коли ти не можеш бути з коханою людиною, через обставини, які від тебе не залежать і на які ти не в змозі вплинути», — розповіла артистка.

Пісня планувалася на продаж, так як Stella Sezon раніше віддавала іншим артистам особисті треки, боячись, що виконувати їх самостійно буде вкрай важко. «Але в цю пісню я закохалася і залишила собі. Я відчула, що мені потрібно прожити цю історію, щоб залишки болі від цієї сильної любові, що не склалася, — розчинилися», — заявила авторка. Доречі ця пісня співачки, та багато інших, були написані через пережитий досвід стосунків з продюсером.

Майбутній хіт - не просто рефлексія за втраченим коханням: «Я асоціюю його з концепцією кармічних відносин близнюкового полум'я. Цією піснею я сміливо розповідаю про свій досвід і хочу, щоб ті, хто почують її, відчули себе не самотніми у власних ситуаціях», — розповіла Stella.

Трек від Stella Sezon Kohaju доступний на усіх стримінгових майданчиках.


Читати також