Гурт НЕМАРНО презентував свою нову роботу - пісню та кліп «Кулачки»

Гурт НЕМАРНО презентував свою нову роботу - пісню та кліп «Кулачки»

Відстань і час розділяють нас із найдорожчими людьми та місцями. Ми опиняємось серед чужих і сумних для нас міст і, як би сильно не намагались, вже не можемо розправити крила і злетіти, як робили це раніше. Все перетворюється на головоломку, яка не має вирішення, але ми продовжуємо знову і знову намагатися її розгадати, робимо нові спроби, хоч яких розчарувань нам би не принесли попередні. Вдень думки про коханих  повсякчас переривають рутинний побут, а вночі ми бачимо найцінніше увіснах, після яких прокидаємось, щоби повторити цей цикл знову і знову. 

Піснею Кулачки ми хочемо підтримати людей, в яких попри все не зникає надія і віра в те, що похмурі вокзали повернуть нам наших коханих, і дотиком кулачків ми зможемо замінити тисячі гучних слів. 

Реліз пісні відбудеться 29 лютого, а ще через тиждень вийде в світ  відеоробота "Кулачки", знята у зимовому нічному Києві, яка розкриє зміст  пісні в історії двох людей, життя яких об'єднує спільна аудіокасета, яка для обох перетворилась на сенс існування, але залишитись може тільки у одного з них.

Про гурт

Гурт НЕМАРНО — український інді-поп гурт з Києва, який вже встиг заявити про себе з релізу пісень   "Співай" та “Голим тілом”, та низкою концертів, включно із сольним виступом на відомому проекті AG live with.

Сингли збирають прослуховування на різних платформах, та увійшли в ротації таких радіостанцій: Країна фм, Українське радіо (Прага), Трускавецьке, Стрий фм, Кривбас фм, Пулини фм, Радіо 7, Радіо Діва, Радіо Рибалка, Звичайне радіо. 

29 лютого гурт НЕМАРНО презентує свій наступний трек “Кулачки”.  

Головний акцент у музиці НЕМАРНО – багатогранність, а девіз – більше простору та деталей.


Читати також