Гурт BULVAR LU презентував пісню «По зіркам»

Гурт BULVAR LU презентував пісню «По зіркам»

Сьогодні, 6 березня, гурт “BULVAR LU” презентували чуттєвий сингл “По зіркам”. 

Це пісня про кожного українця, в життя якого прийшла війна. У кожному рядку відображено, як хоробрі серця продовжують любити, слідувати своїм мріям та вірити у краще майбутнє, незважаючи на жахи окупації, обстрілів та повітряних тривог. Це сповідь людей, яких не зламала війна та розлука з рідними, які знайшли сили жити далі. І хоча реальність українців назавжди змінилася і як раніше вже ніколи не буде, нові сенси та мрії наповнили кожен день.

Ліричний герой синглу обіцяє, що його щира любов та прагнення перемоги, допоможуть йому пройти цей нелегкий шлях. У кожній ноті закарбоване бажання “йти по зіркам” заради своєї мрії та робити все можливе, аби довгоочікувані зустрічі нарешті відбулися. Lyric відео до композиції висвітлює історії полонених героїв-військових, яких вдома свято чекають близькі.

Ця пісня написана долями людей. Кожне слово на основі реальних подій і власних переживань. Вона про сотні тисяч розбитих сердець, які попри окупацію, постійні повітряні тривоги, вибухові хвилі… попри болісні розлуки залишають віру у душі, крокуючи за покликом мрій. Це ноти сміливих і вільних, непорушних і вірних, втомлених, але сильних людей”, – поділилися автори.

Пісню BULVAR LU  “По зіркам” вже можна прослухати на всіх музичних платформах. 




Читати також