Співоча королева краси Angela представила Україну на The Globe Awards

Співоча королева краси Angela представила Україну на The Globe Awards

Головна співоча красуня країни Angela представила Україну на міжнародному форумі The Globe Awards. Подія пройшла з 17 по 19 березня в столиці Азербайджану — місті Баку.

Артистка та громадська діячка виступила амбасадором нашої країни в рамках проєкту, який охоплює всі сфери діяльності та покликаний відзначати успішні досягнення людей та організацій у різних галузях. Ця ініціатива спрямована на заохочення інновацій, професіоналізму та прогресу в різних сферах життя, чи то мистецтво, наука, соціальна діяльність, бізнес чи інші галузі.

«Цей захід збирає впливових людей, які мають змогу надати системну підтримку проєктам допомоги та відновлення України. Маю честь представляти нашу країну та сподіваюсь, що участь у цьому заході може наблизити успішну реалізацію благодійних програм, зокрема залучити фінансування для дитячого центру Охматдит», —  раніше заявляла співачка.

У форумі «The Globe Awards» взяли участь успішні бізнесмени та громадські активісти з Туреччини, Франції, Італії, Великобританії, Казахстану, Узбекистану, ОАЕ, Катару, Лівану та інших країн світу. 

«Я в захваті від цього досвіду. Баку — надзвичайне місце, яке недооцінюють з точки зору туристичної Мекки та впливового ділового центру. Рада, що познайомилася з багатьма впливовими людьми, як зі сфер бізнесу, так і з представниками міжнародних організацій. За ці дні вдалося не тільки обмінятися контактами, а й домовитися про обговорення системної участі представників бізнесу та різних інституцій у проєктах допомоги Україні», — поділилася Angela.


Читати також