Яку жіночу білизну вибрати?

Яку жіночу білизну вибрати?

Жіноча білизна дає жінці впевненості у собі, а також забезпечує гарне самопочуття. Тому до її вибору треба підходити дуже ретельно та відповідально. Вибираючи жіночу спідню білизну, обирайте моделі, в яких буде дійсно зручно. Крім того, білизна повинна бути красивою, вигідно підкреслювати жіночу фігуру та зробленою з якісних матеріалів. 

Насамперед жіночий гардероб має поповнитися базовою колекцією – найпопулярніші крої в однотонних класичних кольорах. Така білизна є основою гардеробу - непомітна під одягом, ідеально сидить, виглядає просто, але водночас дуже естетично. Повноцінну базову колекцію, яка задовольнить будь-які жіночі потреби та побажання, пропонує польський бренд Атлантік. 

Жіноча білизна Atlantic має ідеальну посадку та вишуканий дизайн. Створюючи базову колекцію, дизайнери Атлантік подбали про кожну деталь – така білизна забезпечує впевненість, зручність та елегантність. Обирайте улюблену модель трусів, бюстгальтерів, футболки та майки в класичних кольорах: елегантний білий, непомітний бежевий та класичний чорний. Відтінки кольорів ретельно підібрані та мають привабливий вигляд на тілі. 

Базова лінійка зроблена з високоякісних дихаючих матеріалів, що гарантують комфорт у будь-яких умовах: універсальна бавовна, шовковистий модал та унікальна за своїми властивостями мікрофібра. 

Жіноча білизна Atlantic з бавовни приємно прилягає до тіла та добре пропускає повітря. Тканина натуральна, делікатна, не викликає алергічних реакцій на шкірі. Немає значення, займаєтеся ви спортом, граєтеся з дітьми, приймаєте професійні виклики чи відпочиваєте – ви будете себе почувати впевнено та зручно! Бренд пропонує широкий асортимент бавовняних трусів різних кроїв: від мінімалістичних моделей (стрінги, танга, бразиліана, мінібікіні) до класичних (бікіні, спорт, максі та хіпстер), майки на тонкій та широкій бретелі, футболки з коротким рукавом, піжами та шкарпетки. 

Вироби з модалу – ідеальне рішення для жінок, які цінують комфорт і якість. Вироби з модалу легкі, дихаючі, надзвичайно приємні до тіла. Модал вбирає удвічі більше вологи, ніж бавовна, тому ідеальний для спорту та спекотних днів. Вибирайте улюблену модель трусів з модалу Атлантік та насолоджуйтеся комфортом кожного дня! Інтернет магазин нижньої білизни пропонує найпопулярніші крої з модалу: бразиліана, спорт, бікіні, класика та хіпстер в білому, бежевому та чорному кольорах.

Ідеальна білизна - це та, яку ви не помічаєте. Саме так працює мікрофібра. Це тонкий, але дуже міцний матеріал. Ідеально адаптується до тіла, її ще називають «друга шкіра». Має терморегулюючі  властивості: зігріває в холодні дні та приємно охолоджує в спекотні. Відмінно вбирає зайву вологу, тому ідеально підходить для тренувань. Жіноча білизна Atlantic з мікрофібри непомітна під одягом завдяки плоским, ретельно підібраним обробкам. В асортименті бренду бюстгальтери балконет та пуш-ап і труси бразиліана та бікіні. 

Інтернет-магазин нижньої білизни atlantic-shop.in.ua – офіційний онлайн-магазин польського бренду Atlantic. Тут ви знайдете широкий асортимент бренду, зручну навігацію та професійну консультацію.  


Читати також