Пес Патрон як символ української незламності

Пес Патрон як символ української незламності

В Україні з початком військової агресії з’явилося багато різноманітних символів єдності, сили та незламності народу – свята Джавеліна, привид Києва тощо. Одним із найпопулярніших та водночас наймиліших таких символів є пес Патрон. Хто він і що зробило його настільки привабливим в очах сотень тисяч осіб?

Хто такий пес Патрон?

Пес Патрон - це собака-винюхувач вибухівки родом із Чернігова. Його порода – джек-рассел-тер’єр, що робить його доволі привабливим і розумним водночас.

Він є одним із талісманів не тільки для всієї країни, а й конкретно для Державної служби з надзвичайних ситуацій. Водночас завдяки своєму впливу цей пес став символом Міжнародного координаційного центру з питань розмінування, оскільки він зміг знешкодити понад 90 вибухових пристроїв. І це ще до початку вторгнення!

Насамперед унікальні можливості цього пса використовували для знешкодження протипіхотних мін, які могли нанести українським бійцям чималої шкоди. Пес важив достатньо (4 кг із допустимих п’яти), що дозволило залучати його до процесу розміновування.

Патрона і надалі залучали для знешкодження мін. Завдяки високій ефективністі Патрона (за даними офісу Президента України, пес допоміг знешкодити ще 236 вибухових пристроїв), а також веселому та дружньому норову загін піротехніків, що розміновують Чернігівську область, вирішив створити для нього сторінку у соціальній мережі Instagram. Там бійці висвітлювали свої будні, показуючи, як песик працює та допомогає українській армії.

пес Патрон

Поступово відео почали набирати популярність у мережі. Влада помітила це і стала використовувати тварину у своїх відео, що були спрямовані на інформування громадян про правила поведінки у разі виявлення вибухівки. Ці відео також допомогли Патрону закріпитися у свідомості нації як "відважний герой". Митці почали створювати пісні, що також прославляли песика («Пес Патрон» від Karta Svitu та Закрите суспільство наприклад).

Сучасний пес Патрон

Зараз образ пса Патрона має широку популярність і серед дітей. Це посприяло тому, що малеча стала активно бажати запросити собі аніматора у костюмі такого пса на різноманітні свята. Тому аніматори та спеціалізовані агенції свята стали пропонувати таку послугу, як пес патрон привітання на день народження. Тепер образ цього відважного собаки є фаворитом серед усіх імовірних варіантів аніматорів. Крім того, не тільки для дітей є актуальним замовлення такої послуги. Привітання пса Патрона часто замовляють і на дорослі дні народження, корпоративи, промоакції, весілля і навіть на виписку із пологового будинку. Така послуга дійсно є універсальною, адже образ даного песика наразі є дуже популярним.

ростова кулка пес Патрон

Головне, що ця фігура несе у собі надію та віру не тільки у перемогу, а й у те, що у нашій країні скоро все буде якнайкраще. Ростову ляльку пса Патрона можна замовити у будь-якому місті України, адже агенції, які надають таку послугу, працюють з виїздом по всім областям - як у міста, так і в села, де кожному дарують радісні моменти.

Також слід зазначити, що надзвичайно популярним є ще один образ, який можна сміливо вважати альтернативою пса Патрона. Це - ростовий білий ведмедик і таке ж саме привітання від нього. До речі, часто цих двох персонажів замовляють разом. У дуеті вони приносять ще більше позитивних емоцій, неймовірних вражень та радості.

Справді, привітання таких ляльок - великих і милих водночас - дарує радість. А сьогодні як ніколи кожна людина потребує позитивних емоцій. Замовляйте послугу привітання пса Патрона для своїх рідних і друзів та отримуйте величезне задоволення! 


Читати також