Весняна надихаюча прем'єра NICOLE - Разом нас мільйони

Весняна надихаюча прем'єра NICOLE - Разом нас мільйони

Серед простору українського шоу-бізнесу відкривається нова сторінка для талановитої юної співачки NICOLE. Артистка обрала сміливу позицію та вирішила у свої 10 років представити слухачам дебютний трек “Разом нас мільйони”.

Автором пісні став Олексій Малахов, який відомий своїми хітами для Олі Полякової, Діми Коляденко, Євгенії Власової та інших зірок.

За словами NICOLE, мотивуючим фактором її старту у творчості стала улюблена співачка KOLA, з якою вона особисто знайома.

“Я дуже вдячна  KOLA, яка для мене є великим прикладом розвитку справжнього артиста. Крайня наша зустріч та її підтримка, дала мені впевненість, що саме зараз я на правильному творчому шляху! Тому, я вирішила не відкладати на потім і дати життя цій неймовірній пісні “Разом нас мільйони”! Вона про силу, єдність, підтримку, про те, що в кожного з нас є особливий талант - сяяти та досягати мети, незважаючи ні на що!”, - коментує юна співачка.

У підтримку своєї дебютної прем'єри NICOLE презентувала танцювальне mood video. Режиссерами відеороботи виступили Данило Желдак та Аліса Панчук. У сюжеті можно побачити позитивно-танцювальний вайб артистки разом з її друзями.

З творчої біографії артистки відомо, що NICOLE з раннього дитинства активно займається вокалом, відвідує різноманітні конкурси та концерти. Кожен виступ є для неї великим випробуванням і водночас неймовірною радістю.

“Мені дуже подобається співати, і я можу сказати, що я цим живу! Моя мрія про велику сцену завжди була моїм найбільшим натхненням, і я вдячна за кожен момент, коли можу ділитися своєю музикою з вами, моїми улюбленими глядачами!”, - відмічає NICOLE.

Музична прем'єра NICOLE “Разом нас мільйони” вже доступна на всіх музичних майданчиках. 


Читати також