Як вибрати ідеальний подарунок для керівника

Як вибрати ідеальний подарунок для керівника

День народження начальника – це завжди особливий день в компанії. Часто він передбачає невелике частування і… дарування подарунків. Однак вибрати хороший подарунок для шефа непросто. Все залежить насамперед від відносин, які він підтримує з підлеглими. На щастя, інтернет-магазин Shampur пропонує великий асортимент преміальних подарункових наборів, серед яких ви точно зможете обрати щось для вашого керівника.

Як подарувати подарунок шефу на день народження?

Кращим рішенням буде зібратися всім співробітникам й піти в кабінет до начальника. Якщо співробітників багато, то для цього можна відправити делегацію, яка висловить побажання від імені всього колективу та вручить придбаний подарунок. Якщо шеф організовує частування персоналу з нагоди свого дня народження, то вручення подарунків може відбутися під час застілля.

Ідеї подарунка для начальника

Обирати подарунок для шефа рекомендується усім колективом. Ось кілька речей, які можуть стати ідеальним подарунком для вашого керівника:

  • Персоналізований подарунок – річ, створена спеціально для вашого боса. Це може бути чашка з написом, колаж з фотографіями з моментів, проведених разом на корпоративних заходах, або дармовис чи візитниця з ініціалами.
  • Книга улюбленого автора, фірмова ручка або корисний офісний гаджет, наприклад, органайзер чи календар.
  • Подарунковий кошик з набором чаю, натуральних продуктів або косметики.
  • Набір вишуканого столового посуду, особливо якщо ваш начальник жінка.
  • Елегантний блокнот з ручкою.
  • Настільна гра. На особливу увагу заслуговують подарункові набори шахів.
  • Фірмова кавоварка (якщо начальник кавоман).

Пам'ятайте, що слід обирати подарунок, який буде пов'язаний з характером або інтересами вашого шефа. Подарунок, тематично пов'язаний з галуззю, в якій працює ваша компанія, також може бути гарною ідеєю.

Не забудьте про елегантне пакування

Наостанок варто додати кілька слів про пакування подарунка. Воно повинне бути вишуканим. Якщо ви вирішили використати для цього пакувальний папір, подбайте про те, щоб він був якісним, а саме пакування виконане акуратно. Але безпечніше використати елегантний подарунковий пакет. Найкраще, щоб він був однотонним, а його колір був строго діловими.

Також вдалим рішенням стане використання елегантної коробочки, прикрашеної бантом. Тоді ви можете комбінувати кольори, наприклад, сіру коробку з бордовою стрічкою або коричневу коробку з золотою чи бежевою стрічкою.


Читати також