Як успішно провести угоду з продажу, купівлі чи оренди нерухомості?

Як успішно провести угоду з продажу, купівлі чи оренди нерухомості?

Останніми роками агентств нерухомості в Україні різко побільшало. Стало складно зрозуміти, яке з них є достатньо надійним та професійним, щоб забезпечити правильність та законність правочину. До кого ж звернутися у разі продажу, купівлі чи оренди нерухомості? Агентство нерухомості Львів «Empire Capital» – один з найбільших операторів рієлторських послуг у Львові та львівській області. Багаторічний досвід співробітників даної компанії дозволяє розв’язувати будь-яке питання з житловою чи комерційною нерухомістю максимально швидко та зручно для клієнта. І неважливо, чи вас цікавить оренда квартири у Львові за вигідною ціною і в найкращому районі, чи продаж земельної ділянки за містом – в цьому агентстві ви знайдете сервіс найвищого рівня.

Для тих, хто продає чи здає

Професійне агентство нерухомості гарантує вдалий продаж або здачу в оренду житлового або нежитлового приміщення. Клієнти такого агентства можуть розраховувати на:

  • об'єктивну оцінку нерухомості,
  • розміщення оголошень про продаж на найбільш відвідуваних порталах,
  • створення правильної презентації об'єкта та його переваг,
  • фото й відео приміщень та прилеглої території.

Агентство нерухомості у Львові «Empire Capital» проводить початкову оцінку об'єкта на основі його характеристик, рівня ринкових цін, нещодавніх угод та загальної привабливості локації. Все це можна зробити дистанційно, але експерти компанії «Empire Capital» вважають за краще проводити огляд особисто, щоб оцінити, в якому стані знаходиться нерухомість, та, за необхідності, внести корективи до її опису. Це значно економить час клієнтів, оскільки вони одразу отримують всю необхідну інформацію та швидше приймають рішення. 

Для тих, хто купує чи орендує

Сайт empire-capital.com.ua дає можливість залишити заявку на перегляд квартир та будинків у супроводі фахівців з нерухомості. Ґрунтуючись на коментарях професійного агента потенційному покупцю чи орендарю, легше зробити правильний вибір. Сам агент зацікавлений у тому, щоб чесно висвітлити усі плюси та мінуси конкретного об'єкта. Таким чином спільними зусиллями буде обраний найкращий варіант.

Іноді люди вирішують заощадити та шукають нерухомість на інтернет-майданчиках, сподіваючись безпосередньо домовитися з продавцем про нижчу ціну. Така практика навпаки призводить до ще більших фінансових та часових витрат. Адже часто власники не надають необхідну інформацію вчасно, не можуть організувати показ нерухомості у зручний час, озвучують надто високу ціну, не можуть чи не хочуть пред'явити всі необхідні документи. Все це суттєво збільшує ризик проведення незаконного правочину. Тому завжди краще звернутися за допомогою до досвідченого посередника, яким є агентство «Empire Capital».


Читати також