Секрети вибору найкращого фітнес-клубу: поради та рекомендації

фітнес-клуб

Спортзали та фітнес-клуби в останні роки з’являються як гриби після дощу, особливо у великих міських агломераціях, таких як Київ, Дніпро, Одеса та Львів. Це результат багатьох соціальних кампаній, які мотивують людей працювати над своєю фізичною формою та вести здоровий спосіб життя. Мода на красиву фігуру прийшла до нас із західних країн і набирає обертів в міру зростання доходів населення. У цій статті ми розповімо, як обрати найкращий фітнес-клуб та де тренуватися в Києві.

Тренажерний зал поруч із вашим місцем проживання

Першим і дуже важливим критерієм вибору тренажерного залу має бути його розташування. Спортивний клуб, який знаходиться за тридцять хвилин їзди від вашого дому, не є найкращим вибором. Вам буде важко знайти достатньо часу, щоб дістатися до спортзалу, потренуватися хоча б півтори години та повернутися. Цей час краще присвятити організації ефективних фізичних вправ. Тож обирайте фітнес-клуб, який розташований найближче до вашого місця проживання, на зручній відстані для невеликої прогулянки чи навіть пробіжки, яка стане чудовим розігрівом перед важчими вправами. Мережа фітнес-клубів «Apollo» представлена аж сімома локаціями у різних районах столиці:

  • APOLLO NEXT 019 (ТРЦ DREAM)
  • APOLLO NEXT 020 (ТРЦ «ХарьОК»)
  • APOLLO NEXT 021 (ARENA City)
  • APOLLO NEXT 022 (ТРЦ «Аладдін»)
  • APOLLO NEXT 023 (ТРЦ «COSMO MULTIMALL»)
  • APOLLO NEXT 025 (ТРЦ «Ocean Plaza»)
  • APOLLO NEXT 026 (ТРЦ «Фестивальний»)

Чистота та гігієна

Деякі тренажерні зали неналежним чином дбають про чистоту та якісь обслуговування. Зазвичай це невеликі «качалки», розташовані в спальних мікрорайонах або у невеликих містах. Але в Києві для переважної більшості відвідувачів фітнес-клубів гігієна є дуже важливим фактором. Багато з них звертають увагу на якість обладнання та чистоту туалетів й роздягалень. Чистота відповідає естетичним стандартам сучасної людини навіть на підсвідомому рівні. Крім того, це завжди безпечніше для здоров'я.

Багатий асортимент тренажерів

Ще одним дуже важливим критерієм вибору фітнес-клубу є кількість та якість тренажерів. Чим їх більше і чим вони різноманітніші, тим кращих результатів ви зможете досягти. Це дозволяє тренувати окремі групи м’язів та уникати черг до одного тренажера. Це надзвичайно важливо, тому що немає сенсу гаяти час у спортзалі. Мережа тренажерних залів «Apollo» може запропонувати своїм відвідувачам достатню кількість найсучасніших тренажерів.

Персональні тренери

Якщо ви хочете, щоб тренування були максимально ефективними, слід скористатися послугами професійного персонального тренера. Часто важко оцінити якість роботи таких людей ще до першого заняття. Тому ми радимо вам оплатити перше пробне тренування та перевірити, чи відповідає обраний вами тренер вашим очікуванням і, перш за все, чи добре ви ладнаєте разом. Хороший тренер буде спонукати вас працювати над вашою фігурою правильно та розробить індивідуальний план занять, який ви крок за кроком реалізовуватимете разом.


Читати також