Співачка Dannisha презентує українськомовний трек «Киця»

Співачка Dannisha презентує українськомовний трек «Киця»

Співачка та TikTok улюблениця українських водіїв — Dannisha презентує свій перший українськомовний сингл «Киця». Для обкладинки нового релізу співачка обрала образ «Дівчини-кішки», щоб підкреслити те, що трек створено від дівчини для дівчат.

Трек «Киця» — це гімн дівчат, який підкреслює їхню впевненість та сексуальність. Він відкриває двері у світ кицьки, яка прокидається і випромінює свою енергію через кожен рух. Текст пісні наповнений метафорами, які приваблюють і притягують до гри хижої кішки. Кожен рядок пронизаний енергією та відчуттям влади, що робить цей трек захоплюючим для слухачів й підштовхує до відчуття себе частиною її таємниці.

«Ця пісня асоціюється в мене з грайливістю, грацією, жіночністю, привабливістю, свободою та впевненістю. Емоція дикої кішки в Карпатських лісах. «Киця» моя найулюбленіша пісня до запису, тому що я відчувала себе супер комфортно і класно, оскільки я її записувала зі своїм другом в нього вдома. Впевнена, що в нас вийшов дуже класний результат, який гідно оцінять українські слухачі», — розповідає Dannisha.

Всі ми в певний період свого життя та сімейних стосунків опиняємося заручниками рутини, коли все стає одноманітним, нецікавим та депресивним. Тому, варто не забувати про внутрішніх чортенят, та дозволяти собі іноді випустити грайливу та дику кішку назовні.

«Потрібно не забувати, що кожна жінка справжня киця! Тільки ми вміємо бути такими граціозними, привабливими та навіть трішки небезпечними для своїх чоловіків. Вірю в те, що кожна дівчина при прослуховуванні цього треку, дасть свободу своїм жіночим фантазіям, стане жити впевнено собі в задоволення», — коментує співачка.

Нагадаємо, що нещодавно Dannisha презентувала англомовний сингл Kiss, який припав до смаку слухачам. Саме тому співачка вирішила зробити українськомовну версію треку та донести сенси своїм слухачам. Прослухати музичну історію української «Дівчини-кішки» можна вже зараз на всіх стрімінгових сервісах.


Читати також