Виконавець DISTRESS презентує новий трек «Голоси»

Виконавець DISTRESS презентує новий трек «Голоси»

Виконавець DISTRESS, що зробив собі ім’я такими нестандартними релізами, як «OUT» та співпрацею з відомим артистом «teeNsad», надихаючись французькими хіп-хоп виконавцями YVNNIS, La Feve, Josman, трансформує в українську музичну індустрію новий звук.

В треці “Голоси”, DISTRESS описує стосунки з дівчиною та вміло поєднує це зі своїм щирим коханням до музики. Оригінальність та несхожість виконавця на інших - це головний мотив до створення цього релізу. Трек містить в собі нестандартні для звичайного слухача динамічні переходи та неймовірну атмосферу, що захоплює з перших секунд прослуховування.

"Голоси" - це втілення того, що музика може бути більше, ніж просто звук. Цей трек відображає справжній геній та творчу візію DISTRESS. Його унікальний підхід до створення музики залишає слухачів в захваті, а "Голоси" відкривають нові горизонти для української музичної сцени.

Під час написання релізу я відчував агресивні та водночас романтичні емоції, які вилились у трек “Голоси”

На даний момент виконавець знаходиться на фінальній стадії написання концептуального альбому «Rally» (Ралі), який вийде на початку літа 2024 року.


Читати також