Співачка Lila Vi презентує нову композицію «Хто я є», присвячену самовизначенню

Співачка Lila Vi презентує нову композицію «Хто я є», присвячену самовизначенню

Молода українська виконавиця Lila Vi презентує нову пісню «Хто я є». Вона присвячена самовизначенню кожної людини у цього світі та усвідомленню cвоєї культурної нації. За словами співачки, вона почула демку цієї пісні завдяки спільноті у Telegram. Там авторка пісні «Хто я є» дуже просила опублікувати уривок її роботи.

Lila Vi настільки нею надихнулася, що після цього наспівувала увесь день.

"Я просто не могла забути цю пісню. Вона торкається дуже глибинної та важливої теми – визначення себе як людини, спадкоємця традицій своїх предків та громадянина. Ми в пошуку себе знаходимося все життя. Проте ніколи не потрібно забувати про свій початок та коріння. Тому я вирішила, що ця пісня обов'язково має бути в моєму репертуарі. Тому без вагань написала авторці, ми адаптували цю пісню під мене і вийшла ось така мелодійна композиція з важливими меседжами ", - прокоментувала виконавиця.

Як зауважує Lila Vi, наразі багато українців через війну були вимушені покинути рідну домівку. Вони пристосовуються до життя у різних країнах і потроху пізнають й інші культури. І додає: «Так, ми маємо бути вдячні країнам, які стали для нас другим домом. Проте моя пісня про те, що ти маєш бути українцем всюди, не цуратися цього та пишатися нашою культурою».

Відзняти екранізацію до пісні «Хто я є» співачка вирішила на рідній Тернопільщині. Основним реквізитом відеозйомки став традиційний килим. Кліп починається з кадрів, коли Lila Vi сидить на стільці безпосередньо на фоні тканинного виробу. Щодо стільця, то співачка взяла цей реквізит просто з власного дому.

“Скажу відверто: мені хотілося, щоб це відео було максимально справжнім. Тому, вибачте, я навіть на знімальний майданчик стілець з дому принесла. Попри те, що ми могли взяти будь-який інший, мені було важливо відчути присутність дому завдяки такій маленькій детальці. Аби транслювати закладений меседж”, - зізналася співачка.

Lila Vi – українська співачка, учасниця українсько-французького гурту Sc, який дає багато благодійних концертів на підтримку України. У 2018 році Lila Vi стала переможницею міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик, який проходив у Франції. Видається на популярному музичному лейблі «6 секунд».

 

 




Читати також