Золоті прикраси з рубіном – мода поза часом

Золоті прикраси з рубіном – мода поза часом

Вироби з дорогоцінних металів не піддаються корозії та зберігають свій зовнішній вигляд протягом багатьох років, а в деяких випадках навіть століть, передаються з покоління в покоління. Серед представниць прекрасної статі високо цінуються вироби з золота.

Залежно від виду та конфігурації ці прикраси доповнять як повсякденний, так і вечірній образ. Найбільш універсальним способом підкреслити свій стиль є золота каблучка.

Як вибрати перстень із золота?

Для того щоб каблучка вдало підкреслювала форму рук та вписувалась в будь-який образ, варто серйозно поставитися до її вибору. Як повсякденний варіант краще вибирати моделі, які максимально повторюватимуть форму жіночого пальчика. Це можуть бути вироби без каменів, з візерунками або вставками. Такий варіант можна підібрати практично до будь-якої довжини та форми пальців.

Якщо майбутній власниці все ж хочеться оздоблений перстень, то краще вибирати варіанти з невеликими камінцями, згрупованими по центру або розподіленими рівномірно. Також гарним варіантом буде золота каблучка з рубіном, купити яку пропонує інтернет-магазин Kimberli.

Для оздоблення найчастіше використовуються наступні натуральні та штучні камені:

  • діаманти;
  • рубіни;
  • сапфіри;
  • смарагди;
  • перли;
  • фіаніти.

Більш яскраві персні з великими каменями ідеально підходять власницям тонких довгих пальців. Вони неодмінно привертатимуть увагу інших. Якщо ви є власницею пальчиків із вираженими кісточками, краще надавати перевагу широким моделям, які візуально роблять руки витонченішими.

Як вибрати ідеальну каблучку з рубіном?

Цей камінь є одним із найбільш розповсюджених для оздоблення золотих кілець. Перше, на що треба звернути увагу, – це якість каменю. Є декілька критеріїв, які допоможуть при виборі. Це:

  1. Інтенсивність відтінку. Корунд високої якості має бути насиченого червоного кольору. Однак це натуральний камінь, тому допускається легкий помаранчевий або фіолетовий відтінок.
  2. Чистота та прозорість. Залежно від якості рубін може мати різну кількість мікротріщин і включень. Це є обов'язковим для каменю натурального походження, але чим менш вони виражені, тим вищою вважається якість рубіна.
  3. Огранка. Вдало вибрана форма каменю здатна підкреслити не лише його сяйво, а й багатство кольору.

Рубін має теплий червоний або рожевий відтінок, що прекрасно доповнює персні з жовтого золота. Однак і на білих варіантах при вдало вибраній моделі він виглядатиме фантастично.

каблучка з рубіном

Де краще придбати прикраси?

У більшості ювелірних магазинів представлені класичні моделі перснів з золота, однак не всі полюбляють класику. Купити золоту каблучку з рубіном у сучасному дизайні можна на сайті інтернет-магазину Kimberli. У каталозі представлений широкий асортимент різних моделей перснів з авторським дизайном.

Плюси для покупця:

  1. Кожна каблучка неповторна, має свою форму та оздоблення. Це допоможе вибрати модель, яка найкраще підкреслить ваш характер.
  2. За бажанням клієнта можна вибрати перстень з жовтого, червоного або білого золота.
  3. Вставки можуть бути у вигляді самих рубінів або з включенням діамантів різної форми та розміру. Деякі моделі додатково оздоблюють сапфірами теплих відтінків або цитринами за бажанням клієнта.

У природі немає ідеальних мінералів, тому повна відсутність будь-яких включень чи мікротріщин, а також ідеально рівномірне забарвлення можуть говорити про штучне походження вставки. Саме тому при виборі прикраси краще звертатися до перевірених ювелірних магазинів.


Читати також