Як підключити домашній інтернет від Київстар: тарифи та переваги

Як підключити домашній інтернет від Київстар: тарифи та переваги

Втомилися від постійних зависань та низької швидкості інтернету?

Мрієте про безперебійний доступ до онлайн-розваг, роботи та спілкування?

Тоді Домашній інтернет від Київстар – це те, що вам потрібно! На сьогодні це одна з найпопулярніших послуг.

Переваги підключення Internet від Київстар

Головна причина, чому варто обрати Київстар — безкоштовне підключення. Саме так, під'єднання до мережі Київстар обійдеться в нуль гривень. І це не єдиний плюс. Підключивши інтернет від Київстар ви отримаєте:

  • швидкість передачі даних до 1 Гб/с, Київстар пропонує тарифи на стандартній (до 100 Мб//с) та максимальній швидкостях;
  • надійне з'єднання під час грози чи шквального вітру, Київстар використовує оптоволоконні технології, які не залежать від зовнішніх факторів;
  • доступ до мережі навіть без світла, достатньо встановити резервне живлення в квартирі і користуватися інтернетом, коли будинок огорнутий темрявою;
  • доступні тарифи, від бюджетного “Удача” за 100 гривень на місяць до максимального “Все разом. Міць”, в який крім інтернету входить Київстар ТБ та мобільний зв'язок з безлімітним інтернетом. При підключенні тарифу “Все разом” отримайте SIM-картку за 50 грн;
  • безкоштовне налаштування. Наші спеціалісти не тільки підключать інтернет за 0 гривень, але й все налаштують. Підключайте і одразу користуйтесь. 

Як подати заявку на підключення домашнього інтернету від Київстар

Вирішили приєднатися до Київстар? Перевірте можливість підключення в вашому місті. Вкажіть свій номер телефону, місто, адресу та бажаний тарифний план. Найближчим часом з вами зв'яжеться наш представник для уточнення деталей або телефонуйте за одним з номерів (096) 641-37-70,  (050) 700-86-29 або (063) 600-42-89.

Менеджер погодить з вами час виконання робіт. Саме процедура підключення не займе багато часу. 

Зверніть увагу, що для коректної роботи інтернету знадобиться сучасний роутер, адже старі пристрої можуть працювати неналежним чином. Також для користування Київстар ТБ потрібен тюнер (якщо у вас немає смарт-тв). Додаткове обладнання можна орендувати, тюнер обійдеться лише в 45 грн. А фахівці Київстар допоможуть з підключенням та налаштуванням. 

Домашній інтернет від Київстар: який тариф обрати

Київстар завжди пропонує тарифи в різному ціновому сегменті та з різним наповненням, щоб кожен користувач міг обрати оптимальний варіант. Коротко розкажемо про доступні варіанти. 

  • Найдешевший тариф “Удача”. Обійдеться лише в 100 гривень на місяць. Пропозиція діє один рік. 
  • Домашній інтернет “Оберіг”. Користувач отримає інтернет на швидкості до 100 Мб/с та Суперсилу на вибір. Вартість — 150 грн.  
  • Домашній інтернет “Дім”. Користуйтесь супершвидким інтернетом (до 1 Гб/с) та отримайте Суперсилу. Вартість 200 грн на місяць (330 гривень з четвертого місяця).
  • “Все разом.Єдність”. Пориньте в онлайн світ на швидкості до 1 Гб/с та отримайте 1200 хвилин на інші номери, 17 Гб мобільного інтернету, Київстар ТБ та Суперсилу на вибір. 
  • “Все разом. Міць”. Отримайте інтернет до 1 Гб/с, а також хвилини на інші номери, безлім в мережі та інтернет на смартфон та Київстар ТБ (370 каналів).
  • “Все разом. Сила”. Надається домашній інтернет, телебачення від Київстар та мобільний зв'язок з хвилинами та інтернетом.
  • “Все разом. Наснага”. Оцініть переваги стабільного інтернету (100 Мбіт/с), додатково отримайте хвилини, мобільний інтернет та ТБ від Київстар. 

В рамках тарифів “Все разом” нові абоненти отримують SIM-картку безкоштовно та три місяці сплачуватимуть лише 200 гривень. З четвертого місяця стягуватиметься повна вартість. Для чинних користувачів домашнього інтернету знижка діє 2 місяці. 

Керуйте послугами в додатку “Мій Київстар”. Обирайте найкраще.


Читати також