Співачка TEREN презентує новий сингл «колишнім»

Співачка TEREN презентує новий сингл «колишнім»

Обличчя нової української музики, співачка TEREN презентує сингл під назвою «колишнім». Новий трек – про циклічність подій у стосунках, але при цьому непостійність людських відносин.

 «У нас є дуже багато крутих пісень про щасливе кохання, але мені хотілось написати таку музичну присвяту колишнім. Ця пісня – про розлуку, але при цьому і циклічність таких стосунків. Іноді розставатись складно і ми замість крапки часто ставимо кому і даємо шанс. Але чи не втрачаємо ми при цьому себе? Бо щасливі люди колишнім не пишуть», - ділиться TEREN. 

«Колишнім» - пісня по втрату, розчарування, але при цьому і про спогади, що є невід’ємною частиною людських відносин. 

«Вайб пісні комусь може здатись дещо піднесеним, але ж коли ми прокручуємо у голові щасливі моменти, то які емоції ми відчуваємо? Ми можемо бути вдячні досвіду з цими людьми, бо лише так формується наше справжнє я. Стосунки дають зрозуміти, чого кожен з нас хоче від життя», - коментує TEREN. 

Пісня ставить питання: чому люди втрачають зв’язок, і чи зможуть вони знову бути разом. Через метафору «rollercoaster» TEREN наголошує на постійних змінах у стосунках: спочатку – це вершина щастя, а після того – глибина розчарування.

Слухайте та завантажуйте на всіх музичних платформах!





Читати також