Гурт Bobicoz презентує відеороботу на пісню «Гарний день»

Гурт Bobicoz презентує відеороботу на пісню «Гарний день»

Український національний вид спорту - суперечки.  Люди  сперечаються  та поливають один одного брудом з незапам'ятних часів та готові на все, аби довести свою правоту.

Парадоксально, але ця риса має і позитивні наслідки. В нашій країні неможлива диктатура, а наш менталітет гарант плюралізму. 

Але на третю весну війни, коли українці  віддають життя за свободу країни, кожен з нас повинен забути про суперечки та об'єднатися. Про цінність кожного українця, де б ми не були, та чим би ми не займалися новий трек та відеоробота від виконавця  Bobicoz «Гарний день».

Позитивний та натхненний трек був створений проєктом Bobicoz, сама концепція якого говорить про єднання людей та культур. Так, назва це комбінація українського «Бо» та англійського Because. Так, назву проєкту  можна використовувати в сленгу як відповідь на тривіальні запитання «Чому?» - «бо…бікоз». 

Пісня «Гарний день» не була написана випадково. Вона має свою конкретну історію та меседж: «В наші дні українці діляться в основному на три категорії: одні на фронті, інші в тилу і треті за кордоном. Ця пісня є ниточкою,що повʼязує та обʼєднує всіх їх. Саме про це ця пісня», розповів засновник проєкту Bobicoz Олександр Мельник.

Автор треку хоче передати основну думку про те, що кожна наша гривня, кожне наше добре слово або коментар важливі. І що ми не повинні сперечатися на теми: «Хто і що більше зробив».

«Ніколи не знаєш як твоя гривня рятує, як твоє слово лікує». Особливо в цьому переконуєшся спілкуючись з військовими які знаходяться в шпиталях. Під час написання пісні один друг отримав контузію і хотілось його підбадьорити, так зародилась ідея написання пісні», пояснює Олександр Мельник. 

Попри складні та неоднозначні меседжі, цей трек про добро та віру у краще. Тому що, «Гарний день» це день перемоги. Він неодмінно настане і ми всі маємо до цього докласти зусиль.





Читати також