Співак Markus Riva випустив англомовний сингл «Too Late for Love»

Співак Markus Riva випустив англомовний сингл «Too Late for Love»

17 травня Маркус Ріва радує своїх фанатів по всьому світу випуском свого нового синглу "Too Late for Love". Це вже друга пісня, яку музикант випустив у співпраці з музичною компанією "Warner Music Poland", наслідуючи успішний хіт минулого року "One Night".

Найуважніші шанувальники таланту Маркуса Ріви впізнають "Too Late for Love" як недавній реліз в Латвії під назвою "Mīlēsim vēl", створений у співпраці з польським продюсером Мишковським (Леон Мішковським). Тепер англійська версія пісні була випущена, зробивши свій міжнародний дебют. Пісня супроводжується літнім музичним відео, знятим прямо тут, в Латвії, і режисером якого є довгостроковий партнер Маркуса Павло Требухінський.

"Я дуже радий, що співпраця з Мишковським продовжується і що 'Warner Music' також оцінила пісню", - каже Маркус Ріва. "Для мене, як музиканта, це важливий крок і можливість як популяризувати свою музику, так і представляти нашу країну поза її межами."

"Створити пісню, яка б звучала для двох різних націй, було захоплююче, але й досить викликано", - додає Мишковський. "Однак працювати з Маркусом дуже легко і приємно. Я думаю, нам вдалося!"

Співпраця Маркуса Ріви з популярним діджеєм і продюсером Леоном Мішковським в Польщі почалася минулого року з успішного хіту "One Night", який піднявся на вершину музичних чартів у Польщі.


Читати також