Wellboy і BRYKULETS презентують свій перший спільний сингл «Перший крок»

Wellboy і BRYKULETS презентують свій перший спільний сингл «Перший крок»

Wellboy, один з найвідоміших виконавців на українській музичній арені, разом з молодим і талановитим артистом BRYKULETS, представляють свою першу спільну роботу «Перший крок». Сингл вже віруситься у Тік Ток та обіцяє стати черговим хітом. 

Wellboy, відомий своїми численними хітами, у цьому треку ділиться мікрофоном з BRYKULETS, який прославився унікальним стилем і своєрідним звучанням. 

«Перший крок» - це не просто пісня, а історія про перше кохання, мрії та надії, втілена у мелодіях та словах. 

“Я вдячний Івану, що він придумав концепцію звуку в цій пісні. Зіграли чудові музиканти, вийшла жива дуже крута пісня. Звучання дещо не притаманне мені, але дуже цікаве, і мені подобається як ми з Іваном сплелися у цьому тандемі”, - ділиться сам Антон Wellboy.

Пісня розкриває емоційний спектр нових відносин і першого кроку назустріч, який може змінити все. Лірика треку занурює слухача у вир подій та почуттів, що виникають між двома закоханими серцями. Завдяки поєднанню неповторних стилів Wellboy і BRYKULETS бенгер виходить енергійним, але в той же час ліричним, що має всі шанси стати хітом.

У гумористичній відео-роботі Wellboy та BRYKULETS зʼявляються в образах вуличних музикантів, які натхненно прямують на Хрещатик, де на них вже чекає натовп фанаток. Одним із учасників вуличного гурту виявився популярний український блогер Повар Даніл.

Окрім можливості насолодитися мальовничими краєвидами міста,  артисти підготували справжній сюрприз для шанувальників — сама Klavdia Petrivna отримала головну роль у зйомках. 


Читати також