Співачка GRISANA презентує новий бенгер та кліп «Вже на ти»

Співачка GRISANA презентує новий бенгер та кліп «Вже на ти»

Та сама руда GRISANA, чиє “Кохання в лапках” чув чимало не кожен у мережі Тік Ток та на музичних платформах, пропонує своїй аудиторії стати ще ближчими та перейти “Вже на ти”. Символічно, що саме таку назву отримав другий сингл GRISANA. Новий бенгер - це відверта історія про дружбу, яка стане місцем для вашої рефлексії.

“Вже на ти” - це пісня на межі самотності та справжньої дружби. Всі ми втрачали друзів чи близьких людей і часто разом з людиною, яка йде з твого життя, наче відривається і велика частинка тебе самого. Спочатку відчуваєш вбиваючий біль, а після - тільки проникливу пустоту, яка не перестає дзижчати у вухах. Тоді здається, що ти сходиш з розуму, в голові плавляться думки, змішуються спогади й фантазії з реальністю навколо”, - поділилась GRISANA.

GRISANA запевняє, що навіть у таких ситуаціях настає момент, коли потрібно покласти кінець цьому стану, прожити, зашити всі рани і почати спочатку відбудовувати свій внутрішній світ. Ситуація, яка, так чи інакше, торкає кожного і кожну. “Вже на ти” - це шанс перейти “на ти” з цими болючими спогадами та почати жити своє життя.

“Ці шрами залишаться в наших душах назавжди, як спогад про тих дорогих нам людей, але потрібно знайти сили жити і будувати далі своє найкраще життя. 

І, звісно ж, хочеться, щоб кожен побачив в цьому треці свої особисті історії і поклав їх на музику, знайшов свої сенси в словах і прожив цю пісню так, як відчує”, - розповіла GRISANA.

Разом з новим треком GRISANA презентує неймовірний кліп, візуальна естетика якого, мурашить з першої секунди. Відео робота повністю перегукується з ідеєю пісні та  відзнята у дуже трендовому стилі Netflix

“3 дні зйомок в Грузії, по дорозі з Тбілісі в Батумі і назад. 57 годин роботи та 4 години сну, це був хардкор режим. Але насправді, я така вдячна за цей досвід кожному, хто був причетний до цієї події, бо це була моя перша значуща зйомка і завдяки всім цим людям, вона стала найкращою в моєму житті!” - GRISANA.

«Протягом життя ми втратили багато друзів і близьких. У голові ми постійно повертаємося до тих моментів, що були створені в часи разом. Через ці моменти друзі кажуть нам — продовжуй і знаходь. Не забувай і не зупиняйся. І ми намагаємося. Загально історія кліпу полягає в самотності. GRISANA покидає бал випускників і потрапляє до роуд-муві з двома своїми друзями. Та чим далі заходить їх подорож, тим більше GRISANA помічає щось неладне. Хлопці ніби міражі — зникають і плутаються. Як воно є насправді, краще за все зможе сказати вже глядач нам», - ділиться режисерка Юля Літинська.

Дивіться роуд-муві про дружбу та відчуття самотності на офіційному YouTube-каналі GRISANA, а також слухайте трек на улюбленій музичній платформі!


Читати також