Проєкт Zajka презентує дебютний альбом «Happy End»

Проєкт Zajka презентує дебютний альбом «Happy End»

Запуск музичного проєкту відбувся у 2021 році, саме в той час був записаний матеріал, що увійшов до альбому.

“Цей альбом - банка із спогадами, яку закатують, щоби відкрити взимку”, - ділиться автор проєкту та саунд-продюсер Андрій Нєрєтін.

Альбом створювався протягом двох років і був завершений перед повномасштабним вторгненням. Тому натхненням для написання альбому були прості та зрозумілі речі: музика, літо, друзі, свобода, а також кіт.

“Всі треки мають домішки з різних жанрів окрім попу, але я вважаю що мені вдалося витримати концепцію і цілісність звучання альбому.

Інколи майбутня пісня говорила сама за себе: «Ромчик чи Андрій» своєю гармонією буквально вимагала застосувати якийсь східний інструмент. Далі одне за інше і закрутився неймовірний мікс – канун; соло для сопілки і дримба (записав cопілкар Дмитро Мазуряк з гурту KAZKA); фонкова чи джентова бас-бочка – загалом структурно і музично це найскладніший трек в альбомі”, - ділиться Андрій Нєрєтін.

“Happy End” - це поп-платівка, що навіяна звучанням фанку, техно і синтвейву. В реліз увійшло 8 треків, які є лавсторі із щасливим фіналом. Це подорож у світ спогадів та внутрішніх перетворень, які виникають внаслідок одних взаємин між закоханими, та стають підґрунтям для нових відносин з хеппі-ендом.

“Цей альбом для мене є часткою часів, коли наші проблеми і ми самі були зовсім іншими, і ще не відбулось два страшних роки повномасштабної війни. Подана у форматі історій про кохання і відносини, ця робота цінна для мене саме своєю легкістю і безтурботністю. Тут є весь цикл переживань і трансформацій дівчини, що виходить з одних стосунків і знаходить інші. Дівчини, що захоплюється іншою людиною, отримує і втрачає, щоб зрештою віднайти себе, справжню”, - розповідає Андрій Нєрєтін.

Кожен трек альбому - це шматок історії, від легкості до безтурботності, від ніжності до енергії.

He calls me zajka – Як ви називаєте своїх коханих? Пісня про дівчину, що починає новий етап свого життя, відчуваючи себе сильною і вільною.

Музичний Наркотик – це пісня про те, що вийде, якщо два захоплення випадково поєднались в одній людині? Музика це адикція, надмірне споживання не шкідливе.

Ромчик чи Андрій? – пісня про те, як інколи складно вибрати між двома спокусами, особливо якщо одна з них – муркотливий кіт.

PTL – вашу заявку розглянуто, пропонуємо вам позицію коханця на півставки.

Він Цілує Мене – ніжна пісня про людей, що потайки насолоджуються один одним.

Колишній – Коло замкнулось. Ти тепер колишній, милий. Класичний синтвейв змішаний з техно.


Читати також