Музикант Romario Punch випустив новий трек «LOUCO»

Музикант Romario Punch випустив новий трек «LOUCO»

Romario Punch - український музикант, артист, автор пісень та продюсер. Фіналіст “ Голосу країни” 2023. Співпрацював з Coldplay, Dorofeeva, Morphom, KOLA та багато інших.

Для всіх хто, обожнює експеременти, нові стилі та нове звучання є чудова нагода оновити свої плейлисти літнім треком - LOUCO від фіналіста “Голосу країни”, саундпродюсера, артиста та музиканта Romario Punch.

Нестандартне бачення на цей світ сприймається суспільством як щось погане, саме цю тему артист хотів підняти у тексті пісні. Куплет треку звучить на польській, португальській, англійській та українських мовах. Також є певна асоціація з перекладами ШІ у проекті “Session”.. Пісня абсолютно універсальна для будь якої категорії людей дуже легка та сучасна, можна слухати всюди.

"Ми зараз робимо музичний проект під назвою “Session”, де артисти за 4 години будуть робити трек. Це буде інтернаціональне шоу, в якому артисти з Америки, України, Польщі, Мороко та інші співпрацюють і творять щось реальне прямо у вас на очах. Власне трек LOUCO є саундтреком цього шоу, має літній вайб, а також несе в собі глибокий сенс, де висвітлюється труднощі життя творчої людини несприйняття тебе соціумом/суспільством", - розповів музикант.

Romario Punch наразі є підписантом лейблу GK MUSIC де працював над останніми релізами, а також готує новий альбом, який є збіркою творчості артиста з минулого року, а також паралельно останні 3 місяці працює над особистим проєктом "Session".


Читати також