Співак Yogen презентує новий сингл та кліп «Я все зроблю»

Співак Yogen презентує новий сингл «Я все зроблю»

«Я все зроблю заради тебе, моя мила» – співає романтик української сцени Yogen. Щире зізнання у коханні – це лейтмотив нового синглу співака.

Це поп-балада, насичена глибокими емоціями та потужним звучанням. Це чоловіче зізнання у коханні дівчини, яку герой бачить не лише коханою, але й нареченою та матір'ю дітей. Кожен рядок треку пронизаний щирістю та любов'ю. Це поєднання світлого почуття кохання та обіцянки безмежної вірності. У треці Yogen експерементує зі звучанням, додаючи до поп-саунду та сильного мелодійного вокалу поп-рок елементи у приспіві. Бас гітар та ударні ще більше підсилюють емоційність сторітелінгу. Над звучанням треку працював саунд-продюсер Вадим Лисиця.

“Я хочу, щоби рядки з моєї нової пісні "Я все зроблю заради тебе, моя мила, щоб плакала тільки від того, як щаслива"  були не просто словами, а дією всіх чоловіків по відношенню до їхніх дам серця”, – говорить Yogen.

Разом із треком співак презентує відеокліп. Режисер відео - Макс. Сало. Це продовження захоплюючої історії з кліпу “Я буду тим”.

За сюжетом артист приміряє на себе образ автомийника та вирушає та мийку. Що там відбувається - дивіться у кліпі.


Читати також