Юна співачка NICOLE презентує нову пісню «Літак паперовий»

Юна співачка NICOLE презентує нову пісню «Літак паперовий»

1 червня є символічним святом, коли по всьому світу відзначають День Захисту дітей. До цієї події юна співачка NICOLE присвятила свою музичну прем'єру “Літак паперовий”.  Автором пісні виступила сама артистка, у співпраці з соавтором Анною Завальською та композитором Дмитром Саратським. 

До музичного релізу NICOLE відзняла кліп на актуальну тему булінгу, серед дітей та підлітків та намагається привернути увагу до проблеми агресивного переслідування та знущання в шкільному середовищі. По сюжету у школі навчаються круті тінейджери “мажори” та діти, з яких вони знущаються. NICOLE  не розуміє і не приймає їхнього ставлення до інших дітей. Вона спостерігає за всім процесом булінгу, відправляючи дітям, які терплять приниження у свій бік, паперові літачки, з яких випромінюється світло надії.  Через свої дії та пісню, артистка прагне донести до агресорів, що їхня поведінка є неприйнятною. 

“У кліпі “Літак паперовий” я дуже хочу донести всім найголовніший меседж: в кожної дитини є краса, талант та спроможність! Всі ми гідні бути особистістю, в кожного з нас є енергія, яка розкриває наше майбутнє! Будьте впевнені у собі і не дозволяйте вас скривдити! Добро врятує Всесвіт, зробіть його кращим, будьте добрішими!”, - коментує  NICOLE. 

Пісня “Літак паперовий” від NICOLE - це не просто музичний твір, а важливий соціальний проект, який спрямований на підтримку дітей та підлітків, що стикаються з булінгом. 






Читати також