Хореографічна інтерактивна вистава «Як то сталось, що все склалось?» у ЦКП «Титан»

Хореографічна інтерактивна вистава «Як то сталось, що все склалось?» у ЦКП «Титан»

Склади власний пазл: танець, людина, світло, текст, музика

На завершення свого першого сезону театральна платформа «Дім актора» підготувала хореографічну інтерактивну виставу «Як то сталось, що все склалось?» від театру Танцю, яка відбудеться 28, 29 і 30 червня о 18:00 у ЦКП «Титан».

Щоразу відвідуючи виставу публіка заздалегідь знає оповідь, яку їй розкажуть, або ж короткий опис у загальних рисах. Ця ж вистава буде незвичайною, навіть експериментальною, бо її творитимуть не лише танцівники, а й глядачі. Це вистава-виклик, мистецьке дослідження, де від однієї події може утворитися декілька нових різноманітних історій.

Переглядаючи кожну картину, пропонуємо не шукати вже закладений митцями сенс, а створити його власноруч. Розповісти про своє бачення світу, свою колірну гаму, аби артисти змогли побачили себе очима спостерігачів. У цій виставі дійовими особами будуть не лише танцівники, а й сам простір, музика, текст, світло і, звісно ж, глядачі.

«Вистава складається з 10 сцен (2 спільних, 8 локальних), але кожен глядач подивиться їх в різному порядку та з іншого місця. Кожна зі сцен відбувається в різних просторах, де будуть задіяні окремо кожен тип сприйняття. Через цю особливість кількість глядачів обмежена - лише 64 людини» –розповідає головна балетмейстерка Тетяна Тізенберг.

Ви побачите виставу-конструктор, складену з 10 автономних фрагментів. Кожен глядач отримає путівник, який допоможе прокласти свій особистий маршрут подорожі, і опитувальник, що допоможе скласти усі фрагменти побаченого в єдине ціле. Тому пропонуємо вам дозволити собі не лише споглядати і сприймати мистецтво як воно є, а й створити свої сенси, насолоджуючись присутністю тут і зараз.

Нагадуємо, вистава відбудеться 28, 29 і 30 червня о 18:00 у ЦКП «Титан» (вул. Перемоги, 131). Тривалість – 1 год. Квитки вже у продажі. Кількість квитків обмежена, тому встигніть придбати свій!


Читати також