Наталя Могилевська закликала шанувальників побути із собою «без жодної думки за 60 секунд»

Наталя Могилевська закликала шанувальників побути із собою «без жодної думки за 60 секунд»

Днями у своєму будинку на літній терасі перед шанувальниками у позі «лотосу» з'явилася співачка Наталя Могилевська. Артистка звернулася з  важливим посланням про спокій та релаксацію. У своєму Instagram вона закликала прихильників випробувати миттєвість залишились один з одним «без думок» та поділитися результатами.

"Жодної думки за 60 секунд", - зазначила Могилевська, підкресливши важливість уваги до внутрішніх процесів та відвернення уваги від зовнішніх факторів. Її слова стимулюють до саморефлексії та переосмислення життєвих пріоритетів.

Наталя Могилевська закликала шанувальників до спокою та релаксації

Шанувальники відреагували та зазначили  у коментарях:

«Не виходить, на жаль... Перед очима зруйнований дім у Бахмуті...Але не можна впадати у відчай! Треба жити попри біль та сльози. . Наташенько, Ви - дуже позитивна та дуже глибока Людина! Ви надихаєте!»

У свою чергу, Могилевська відповіла: 

«Людина існує сама по собі. Цілісно. Без будинка, батьків, чоловіка і дітей. Ми здатні бути щасливими навіть на одинці. Нажаль інколи ми зростаємося із зовнішніми факторами і вони стають змістом нашого життя. З цим треба дуже обережно. Ми повинні бути вільними. По-справжньому вільні люди вміють любити як ніхто!».


Читати також