Співачка DDEVA оголосила благодійний збір на честь Дня захисту дітей

Співачка DDEVA оголосила благодійний збір на честь Дня захисту дітей

Українська співачка DDEVA оголосила надважливий збір з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається 1 червня. 

Артистка протягом довгого часу підтримує найбільшу дитячу клініку країни — «Охматдит» та розуміє необхідність саме системної підтримки благодійних ініціатив, заради збереження нашого майбутнього. 

«В умовах, коли кожного дня в Україні внаслідок військових дій гинуть та травмуються діти, ігнорування таких важливих дат, як День захисту дітей є цинічним та жорстоким актом. Я закликаю кожного українця підтримати наш збір та перерахувати на рахунок «Охматдиту» хоча б гривню. Також важлива інформаційна підтримка збору та нагадування того, що кожного дня негайної підтримки потребують все більше дітей», — розповіла співачка. 

Нагадаємо, що зірка, яка отримала популярність після виходу треків «Море» та «Рідні люди», раніше брала участь в акції Почуй дітей. Благодійний проєкт проходив на найбільших майданчиках Києва та зміг зібрати понад 200 тисяч гривень на потреби Охматдиту.

«Сподіваюсь, що ми зможемо ще раз довести хворим діткам та їх родинам, що ми не забули про них. Ми не втомилися від бід та горя та розуміємо, що лише разом ми можемо не тільки захистити нашу країну, а й побудувати новий світ, який стане кращим місцем для дітей та дорослих».


Читати також