Співачка KOLA — «Найкраща виконавиця року» за версією YUNA

Співачка KOLA — «Найкраща виконавиця року» за версією YUNA

23 квітня в Києві, у "Жовтневому палаці", пройшла 13-та Національна музична премія YUNA, яка щороку збирає найталановитіших артистів країни. Перемогу в номінації «Найкраща виконавиця року» отримала українська співачка KOLA.

Вчора було оголошено, хто з українських артистів здобув бажані статуетки за музичні досягнення у 2023 році. Серед переможців вперше отримала нагороду українська співачка KOLA, відома своїми емоційними піснями, які за відгуками слухачів ставали опорою для українців з початку повномасштабного вторгнення. Співачка жартівливо зазначила, що вона випускаючи так багато пісень, це мало б колись статися, але потім розчулила глядачів зворушливою промовою:

«Я дуже дякую. Це буде мене надихати. Колись давно я дивилася YUNA і дуже хотіла бути тут. І мені здавалося, що це неможливо, що це недосяжно, що це щось нереальне. Але якщо ти дуже сильно віриш у себе, якщо ти попри все йдеш до своєї мрії, якщо тебе оточують неймовірні люди і вони збільшуються навколо тебе, то все можливо. Мені здається, що найбільше щастя для людини — це знайти себе в цьому світі. Знайти і зрозуміти, що коли ти добрий, то все твоє життя змінюється. Зокрема дякую нашим ЗСУ за захист і за можливість стояти сьогодні на цій сцені».

Цього року вперше з початку повномасштабної війни премію провели в офлайн-форматі. За перемогу змагалися артисти, які вразили своїми музичними здобутками з 1 січня по 31 грудня 2023 року.


Читати також