Stella Sezon: шлях успіху української артистки у музичній столиці Англії

Stella Sezon: шлях успіху української артистки у музичній столиці Англії

Наразі по всьому світі активно формується та розвивається українська спілка. Через повномасштабну війну мільйони українців змушені були не лише переїхати в інші країни, а й почати будувати нове життя та кар'єру. 

Українці за кордоном не тільки адаптуються до нових країн, а й розвивають саме свою культуру та створюють нові культурні та економічні зв'язки з Батьківщиною та іншими українцями по всьому світу. 

В контексті сучасних подій вкрай цікавою та актуальною є історія української авторки, виконавиці та бізнесвумен Stella Sezon, яка почала розвивати творчість та бізнес саме на основі української ідентичності у Лондоні — столиці європейської музики та одному з найбільших бізнес-центрів світу. 

Співачка та підприємиця нині активно розвиває музичну кар'єру та поділилася ексклюзивними подробицями свого життя, роботи та творчості, як проста українка, яка прямує за своєю мрією. 

Першим правду про шлях  Stella Season почув відомий серед нашої діаспори у Лондоні український блогер Саша Козак. Його відео з серії Kozak talks мають за мету об'єднати спільноту українців у Британії, а фокусом подкасту є мова та культура, які допомагають подолати розрив між українською діаспорою та широкою британською спільнотою. 

Stella Season вже понад 10 років постійно проживає за кордоном та вже встигла побудувати бізнес в одному з найдорожчих міст світу — Лондоні. Разом з чоловіком-іноземцем Stella не тільки пише пісні, а й має свою студію. Крім того, вона активно викладає спів та йогу, поєднуючи вправи й голос з практиками йоги та інших духовних вчень.

У своєму першому великому інтерв'ю Stella Sezon, чий новий трек Sniff the cat наробив шуму на радіо та активно набирає популярність на стримінгах, розповіла, як перетворилася зі звичайної дівчинки з Чернігова, яка завжди мріяла співати, у власницю бізнесу у центрі Лондона та молодої зірки. 

Це відео — джерело натхнення та практичних порад для всіх, хто любить музику:


Читати також