14.07.2024
Розваги
eye 1511

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 14.07.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 14.07.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Байкери / The Bikeriders

Дія розгортається у 1960-ті роки після виникнення мотоклубу на Середньому Заході. Протягом десятиліття клуб перетворився із збіговиська місцевих аутсайдерів на зловісну банду, яка загрожує тим, хто не поділяє її принципи.

Тато / Daddio 

Випадкова розмова, що зав'язалася між пасажиром і водієм таксі шляхом з аеропорту, раптово виявляється надзвичайно важливою. Тепер багато в житті бачиться героям в іншому світлі. Обидва розуміють, що такі зустрічі відбуваються не просто так.

Каскадер / The Fall Guy

Пошарпаний життям каскадер Колт неохоче повертається у професію, щоб допомогти колишній дівчині Джоді зняти перший фільм – блокбастер із багатомільйонним бюджетом. Ситуація ускладнюється зникненням виконавця головної ролі.

У дівчаток все добре / Las chicas estan bien / The Girls Are Alright

Чотири актриси та письменниця проводять літній тиждень на старому млині, щоб відрепетирувати п'єсу. За ці дні дівчата впізнають один одного та оцінюють себе через виставу.

Королівство планети мавп / Kingdom of the Planet of the Apes

Декілька поколінь після правління Цезаря. Мавпи є домінуючим виглядом, який живе в гармонії, а люди змушені залишатися в тіні. Поки новий тиранічний лідер мавп будує свою імперію, один молодий шимпанзе вирушає у подорож, яка змусить його засумніватися в усьому, що він знав, і зробити вибір, який визначить майбутнє як мавп, так і людей.

На краю землі / The Convert

На краю світу, де керують стародавні племена маорі, немає місця чужинцям. Тут шанують духів предків, за кров платять кров'ю, а серце прекрасної дівчини здатне розпалити війну. Але чужинці прийшли не одні з ними бог, медицина і порох.

Сини літа / Sons of Summer

Шон бере своїх друзів у мандрівку на улюблений пляж свого покійного батька-серфера. Але друг Шона, який торгує наркотиками, змушує його піти на останню справу — вкрасти партію героїну у місцевого мафіозі.

Другий акт / Le deuxieme acte / The Second Act

Флоранс хоче познайомити Давида, в якого вона шалено закохана, зі своїм батьком Гійомом. Але Давидові не подобається Флоранс, і він хоче позбутися її, кинувши в обійми свого друга Віллі. Усі четверо зустрічаються в ресторані в сільській глушині.

Читати також


up