07.07.2024
Розваги
eye 1808

Новини музики за тиждень. 07 липня 2024

Новини музики за тиждень. 07.07.2024. Дайджест музичних новин

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Crazy Frog тікає від Едді Мерфі у новій версії кліпу «Axel F»

Crazy Frog опублікував новий варіант кліпу "Axel F" - під назвою "Beverly Hills Cop: Axel F". У ньому з'являються Едді Мерфі та Джозеф Гордон-Левітт, виконавці головних ролей в екшн-комедії «Поліцейський із Беверлі-Гіллз 4».
Прем'єра нового Axel F відбулася 5 липня, через два дні після виходу фільму. Франшиза «Поліцейський з Беверлі-Гіллз» стартувала у 1984 році – а у 1987, 1994 та 2024 роках вийшли сіквели. Едді Мерфі виконав головну роль у всіх частинах серії. Мелодія з хіта «Axel F» була написана до першого «Поліцейського» як головна тема – Crazy Frog лише трохи її обробив. Саме словосполучення «Аксель Ф» – скорочене ім'я героя Едді Мерфі, детектива Акселя Фоулі.

Saluki випустив літній психоделічний альбом "Beach Rock Hotel"

Вийшов новий альбом Saluki "Beach Rock Hotel" - це спін-офф і "літнє доповнення" до його попереднього релізу "Wild Ea $ t" (2023). Реліз відбувся 5 липня – цього дня музикантові виповнилось 27 років.
На відміну від "Wild Ea$t", у "Beach Rock Hotel" більш психоделічний і світле звучання. І в ньому немає запрошених артистів – тоді як на Wild Ea$t відзначилися Boulevard Depo, Feduk, Markul і Anikv.

NewJeans зустрічають гігантських кроликів у кліпі «Supernatural Part 2»

NewJeans опублікували нову версію кліпу "Supernatural" - "Supernatural Part 2". У ній звучить варіант синглу не японською, а корейською мовою.
Як і попередня версія кліпу "Supernatural", "Supernatural Part 2" знято в ретро-стилі. У вихідній версії відео NewJeans були героїнями серіалу на кшталт 1990-х, у другій вони більше схожі на телеведучих. Цього разу вони зустрічають незвичайні істоти, що нагадують гігантських кроликів. Деякі k-pop-фанати зізналися, що не дуже розуміють про що саме кліп – але менш цікавим він від цього не стає.

Кендрік Ламар святкує перемогу над Дрейком у кліпі «Not Like Us»

Кендрік Ламар опублікував кліп на пісню «Not Like Us» – дис-трек на Дрейка, який приніс реперу перше місце в Billboard Hot 100. У відео Ламар відзначає свою перемогу в конфлікті, веселячись разом зі своїми друзями – продюсером Mustard, танцюристом Tommy the Clown та баскетболістом Демаром Дерозаном.

Deep Purple випустили запальний трек та бадьорий кліп «Lazy Sod»

Deep Purple поділилися треком Lazy Sod і опублікували кліп: у ньому музиканти грають у кімнаті з білими стінами. За звучанням це запальна блюзова пісня з яскравими гітарними та клавішними партіями.
У тексті «Lazy Sod» Deep Purple співають про лінощі, вона навіть називається «Ледачий негідник». В інтерв'ю Rocks фронтмен Ієн Гіллан розповів, що пісня надихнута реальною історією. Якось журналістка спитала музиканта, скільки пісень він написав за все своє життя. Він відповів, що останній раз він ставив це питання 20 років тому – тоді асистент Гіллана нарахував 500. Але журналістка не вразилася і назвала співака «ледачим негідником», порівнявши його з кантрі-виконавицею Доллі Партон, яка склала 5000 треків. Ієн Гіллан «не міг не погодитися» з цим формулюванням і навіть записав його до себе в блокнот.

Лана Дель Рей та Quavo з Migos показали кліп «Tough»

Лана Дель Рей та Quavo з Migos опублікували спільний сингл та кліп «Tough». У відео пара відпочиває на природі та обіймається.
Режисерами відео «Tough» виступили сама Лана Дель Рей та Quavo, а також Вайатт Спейн Вінфрі, який знімав для Migos кліпи «Need It» та «Modern Day».

Aespa показали кліп "Hot Mess" з елементами аніме

Aespa опублікували кліп «Hot Mess»: у ньому учасниці групи розбираються безладно і перетворюються на героїнь аніме. Останнє зроблено невипадково: Hot Mess - дебютний японський сингл Aespa.
Аніме-тематика не вперше з'являється у кліпах гурту: учасниці Aespa вже перетворювалися на героїнь японських мультфільмів у відео Better Things. За звучанням «Hot Mess» – танцювальний поп-трек з елементами репу, електроніки та сильним саксофонним соло. Головне послання пісні – незалежність, героїня живе «така, яка є». У тексті Hot Mess є посилання до інших релізів Aespa - My World і Drama.

Imagine Dragons зустрічають манекенів на даху у кліпі «Wake Up»

Imagine Dragons опублікували кліп "Wake Up". У ньому музиканти відпочивають у готелі, де стикаються з людьми-манекенами – і до них приходять дивні видіння.
Режисером відео виступив Метт Істін, який неодноразово працював з Imagine Dragons. Саме він зняв для гурту кліпи «Believer», «Follow You» та «Wrecked».

Читати також


up