16-06-2024 Розваги 671

Новини кіно за тиждень. 16 червня 2024

Новини кіно за тиждень. 16 червня 2024

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Серіал «Пінгвін» за «Бетменом» вийде у вересні 2024 року

Генеральний директор каналу HBO та голова з контенту сервісу Max Кейсі Блойс підтвердив, що серіал «Пінгвін» з коміксів DC вийде у вересні 2024 року. Це буде спін-оф фільму «Бетмен» про пригоди Освальда Кобблпота на прізвисько Пінгвін. До ролі мафіозі повернеться Колін Фаррелл. Подробиці про сольника Пінгвіна Блойс поділився в інтерв'ю Variety. Точної дати прем'єри він не назвав, але пообіцяв, що серіал вийде у вересні. За словами Блойса, видовище вийшло не гіршим від «Миротворця» (2022-н.в.) Джеймса Ганна за фільмом «Загін самогубців: Місія навиліт» (2021)

Вийшов перший трейлер фільму «Пригоди Паддінгтона в Перу»

У Мережі з'явився перший трейлер сімейної комедії "Пригоди Паддінгтона 3".

За сюжетом ведмежа Паддінгтон (в оригіналі озвучує Бен Вішоу) полетить до Перу, щоб зустрітися з тітонькою Люсі (Імелда Стонтон). Компанію йому складуть містер Генрі Браун (Г'ю Бонневілль), його дружина Мері та їхні діти Джуді (Мадлен Харріс) та Джонатан (Семюел Джослін). У двох попередніх частинах (2014, 2017) Мері грала Саллі Гокінс, у третій її замінила Емілі Мортімер («Острів проклятих»).

Паддінгтон і Брауни дістануться до будинку для літніх ведмедів, де живе Люсі. Однак від черниці (Олівія Колман, «Батько») вони дізнаються, що тітонька вирушила до джунглів Амазонки на пошуки чогось важливого і так і не повернулася. Паддінгтон та Брауни повинні будуть знайти Люсі, яка могла потрапити в неприємності. Важливу роль у їхній пригоді ще відіграють капітан річкового судна Гантер Кебот (Антоніо Бандерас) та його дочка Джин (Карла Тоус, «Бугімен. Початок легенди»).

У тизері мультсеріалу «Сутінки богів» Зака ​​Снайдера дочка велетнів бореться з Тором

Netflix опублікував перший тизер-трейлер мультсеріалу «Сутінки богів» від творця «Ліги справедливості» (2017) та «300 спартанців» (2007) Зака ​​Снайдера. Мультик розповість про напружене протистояння дочки велетнів Зігрід та бога Тора.

Прем'єра мультсеріалу «Сутінки богів» запланована на 19 вересня. Цього дня випустять усі 8 епізодів сезону.

У трейлері бойовика «Зачинщики» Метт Деймон став грабіжником у бігах

Apple TV+ випустив перший трейлер комедійного бойовика «Зачинщики» про грабіжників втікачів. Головні ролі виконали Метт Деймон та Кейсі Аффлек – молодший брат Бена Аффлека.

Режисером фільму виступає Даг Лайман («Будинок біля дороги» 2024-го, «Грань майбутнього»). Сценарій написали сам Аффлек і Чак Маклін («Місто на пагорбі»). До акторського складу ще увійшли Пол Волтер Гаузер («Справа Річарда Джуелла»), Альфред Моліна («Людина-павук 2»), Рон Перлман («Геллбой: Герой з пекла») та Вінг Реймз («Кримінальне чтиво»).

Прем'єра фільму запланована на 9 серпня.

Вийшов тизер двох мультфільмів за «Хранителями»

Warner Bros. Entertainment випустила перший тизер-трейлер мультфільмів дилогії "Хранителі". Вони засновані на коміксах однойменного циклу письменника Алана Мура, художника Дейва Гіббонса та колориста Джона Гіггінса для DC Comics. Дія «Хранителів» розгортається в альтернативних США у 1980-х роках. За сюжетом хтось відкриває полювання на супергероїв. За розслідування серії загадкових вбивств беруться добре знайомі фанатам Доктор Мангеттен, Нічна Сова та Роршах.

Емма Робертс летить у космос у трейлері комедії «Космічний кадет»

Amazon Prime Video опублікував перший трейлер комедії "Космічний кадет" з Еммою Робертс у головній ролі. Акторка зіграла дівчину, яка чисто випадково увійшла до програми підготовки астронавтів НАСА.

Том Гарді натякнув, що він зніметься у фільмі "Гострі картузи" з Кілліаном Мерфі

Зірка серіалу «Гострі картузи» Том Гарді натякнув, що він повернеться до ролі Альфі Соломонса у майбутньому повнометражному продовженні. Кілліан Мерфі точно знову зіграє Томмі Шелбі.
4 червня стало відомо, що новий фільм «Гострі картузи» (2013-2022) випустить Netflix. Оригінальний серіал показував BBC. Зйомки розпочнуться наприкінці 2024 року. Тому прем'єру варто очікувати 2025-го. У виробництві візьме участь BBC Film. Сценарій написав автор франшизи Стівен Найт. Режисером виступить Том Гарпер, який працював над серіалом.

Найт поки що не каже, хто ще засвітиться у фільмі. Фанати сподіваються побачити багатьох персонажів серіалу, включаючи Альфі. В інтерв'ю Sky News у Гарді запитали, чи він з'явиться у сіквелі. Актор сказав, що з радістю повторить роль Альфі. Схоже, його збираються запросити до проєкту:

«На сто відсотків [чи зацікавлений у зйомках]. Альфі обов'язково має з'явитися, але я поки що не знаю, коли... І я навіть не знаю, чи він справді буде, я просто так думаю».

У 2 сезоні «Fallout» покажуть Нью-Вегас та нових роботів

Творці серіалу «Фоллаут» Женева Робертсон-Дуорет та Грем Вагнер поділилися новими подробицями про 2 сезон. У нових серіях покажуть місто Нью-Вегас, а також нових роботів.
У фіналі 1 сезону Люсі Маклін (Елла Пернелл) з Притулку 33 і Гуль Купер Говард (Волтон Гогінс) вирушили до Нью-Вегаса. Туди на силовій броні полетів батько Люсі Генк (Кайл Маклаглен). До апокаліпсису він працював на "Волт-Тек" - багато в чому саме через цю організацію почалася ядерна війна. Люсі захотіла дізнатися у батька подробиці про катастрофу. Купер же зібрався через нього вийти на своїх дружину та дочку.

Робертсон-Дуорет в інтерв'ю The Wrap підтвердила, що у 2 сезоні буде Нью-Вегас. Тобто Люсі та Купер таки доберуться до міста, яке до катастрофи було Лас-Вегасом. В іграх Нью-Вегас практично не постраждав під час війни, оскільки його убезпечив засновник компанії РобКо Індастріз Роберт Гаус (Рафі Сільвер). Нью-Вегас залишився центром азартних ігор. Місту присвячено гру Fallout: New Vegas (2010), якою автори надихаються під час роботи. Тому у 2 сезоні варто очікувати відсилок до Fallout: New Vegas:

«Ми справді захоплюємося New Vegas. У грі так багато важливого про міфологію всесвіту, ми дуже раді можливості досліджувати її. [...] У New Vegas багато чудових ідей, вона дуже цікава. І водночас гра досить похмура».

Вагнер додав, що у 2 сезоні багато уваги буде приділено Нью-Вегасу. Ще в майбутніх серіях шоуранери розкриють нові подробиці про довоєнний час, а також додадуть нових персонажів та істот із ігор. Будуть і пазурі смерті, на які натякнули наприкінці 1 сезону. За словами Вагнера, з'явиться більше роботів. У 1 сезоні Люсі зіткнулася лише з одним роботом серії «Містер Помічник»:

«Важко створювати роботів. Вони дорогі і їх легко сконструювати неправильно. Зробити робота по-справжньому добре – це велика робота. Ми розібралися, як зібрати "Містера Помічника". Тож він зараз у нашій колекції. Я думаю, що у новому сезоні колекція поповниться ще як мінімум двома роботами».
Зйомки 2 сезону "Фоллауту" Amazon Prime Video може запустити восени. На створення 1 сезону пішло два роки. Тому прем'єру нової глави варто очікувати у 2026 році.


Читати також