08-06-2024 Розваги 1257

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 08.06.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 08.06.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Звичайні ангели / Ordinary Angels

Надихаюча історія про віру, повсякденні дива і звичайних ангелів. Перукар із маленького містечка в штаті Кентуккі Шерон Стівенс зустрічає Еда Шмітта, батька двох дочок, який овдовів. Щоб допомогти Еду врятувати життя його критично хворої маленької дочки, Шерон вирішує зробити все від неї можливе.

Шия / Kubi / Neck

Фільм знятий за романом авторства самого Такесі Кітано, був показаний навесні 2023 року на фестивалі у Каннах. Ода Нобунага прагне об'єднання всієї країни і бореться із суперниками на декількох фронтах, включаючи клани Морі, Такеда та Весугі. У розпал цих битв васал Нобунагі Оди Аракі Мурашіге піднімає проти нього повстання, та потім зникає. Нобунага обирає своїх васалів, у тому числі Акечі Міцухіде та Тойотомі Хідеосі, і наказує їм знайти зрадника. Він обіцяє, що той, хто досягне успіху, стане його наступником. Хідеосі разом зі своїм молодшим братом Хіденагою та військовим радником Курода Канбі розробляє секретний план. Вони наймають оповідача Сорорі Сіндзаемон, колишнього ніндзя, щоб знайти Аракі. Крім цього, Хідеосі планує взяти під свій контроль країну, усунувши суперників.

Всесвітній потоп / The End We Start From

Англію наздоганяє повінь небачених масштабів. У Лондоні вода поступово проникає в будинок вагітної жінки, і вона насилу встигає дістатися лікарні, де народжує довгоочікувану дитину. Але й тут стає небезпечно. Жінка разом із немовлям та чоловіком переїжджають за місто до будинку його батьків. Але незабаром трагічні обставини розлучають подружжя, а мати і дитина намагаються вижити в диких умовах нового світу.

Під замком / Deadbolt 

Прагнучи розпочати життя з чистого аркуша, Амелія втікає від свого хлопця-аб'юзера та скрупульозної матері, які довели її до нервового зриву. За напрочуд невеликі гроші вона винаймає кімнату у жвавої дівчини Мелінди, але невдовзі розуміє, що в хаті відбувається щось дивне - пропадають речі, у стінах чути дивні шерехи, а колишній хлопець Мелінди каже, що в хаті водяться примари.

Кров в обмін на пил / Blood For Dust

Комівояжер Кліфф заради сім'ї залазить у борги і стрімко йде на дно. У розпачі він погоджується співпрацювати зі старим приятелем Ріки, спочатку не підозрюючи, що саме той перевозить. Тепер його завдання – вийти сухим із води – у бізнесі, де це ще нікому не вдавалося.

Ізоляція страху / Lazareth

Лі та її осиротілі племінниці понад 10 років живуть в ізоляції. Вони оселилися в дикому лісі та абсолютно не контактують із зовнішнім світом, охопленим смертельною епідемією. Але одного разу до них у будинок потрапляє поранений підліток, а разом із ним і величезна небезпека, яка ставить під удар кожного з них.

Лялькова анімація / Stopmotion

Талановита та замкнута Елла Блейк займається анімацією. День у день вона виконує кропітку роботу, переміщуючи лялькових персонажів на міліметри. Дівчина працює під контролем своєї владної матері, яка пригнічує її прагнення незалежності. Але коли мати потрапляє до лікарні, життя Еллі радикально змінюється. У неї з'являється хлопець. Героїня переїжджає до порожнього будинку, де починає роботу над власним проєктом. Вона захоплена зйомками страшної історії і не помічає, як уявний терор та жах вриваються у її реальне життя.

Езра. Неналежна поведінка / Ezra

Історія Макса Бернала, який зруйнував свою успішну кар'єру та шлюб, щоб стати менш успішним стендап-коміком.

Чого ви бажаєте / What You Wish For 

Події відбуваються в Латинській Америці та розповідають історію Райана, який шукає притулку та гостро потребує грошей. Райан приймає особистість свого успішного шкільного шеф-кухаря Джека, щоб погасити величезний ігровий обов'язок.

Реюніон / Reunion

Випускники 2001 року збираються відзначити 20-річчя закінчення школи в особняку багатого однокласника. Вечірка набирає обертів, хтось зі сміхом згадує шкільні роки, а хтось — з образою, і гості, що залишилися ночувати, вранці виявляють бездиханне тіло господаря будинку з вогнепальним пораненням. Телефони не ловлять, модем втоплений у раковині, через снігопад, що пройшов, дістатися до найближчого населеного пункту неможливо. Не знайшовши навколо будинку слідів, приятелі роблять висновок, що вбивця — хтось із них.

Темрява людини / Darkness of Man

Рассел Хетч, агент Інтерполу, несподівано стає опікуном для маленького Джейдена, сина його покійної коханої, яка працювала його інформаторкою та загинула під час поліцейської операції. Хетч дав урочисту обіцянку матері хлопчика забезпечити безпеку її сина та його дідуся. Тепер, на тлі війни між злочинними угрупованнями в Лос-Анджелесі, він повинен виконати свою обіцянку, чого б це не коштувало, захищаючи їх від загрози, що насувається.


Читати також