01-06-2024 Розваги 1443

Новини музики за тиждень. 1 червня 2024

Новини музики за тиждень. 1 червня 2024

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Aespa випустили дебютний альбом «Armageddon» та показали однойменний кліп

Aespa представили альбом «Armageddon» та опублікували гіпнотизуючий кліп на однойменну пісню. У ньому учасниці гурту танцюють у просторах, що нагадують постапокаліптичний світ. Всього за п'ять годин кліп «Armageddon» набрав понад 4 млн. переглядів.

Ateez товаришують із птахами і купаються в грошах у кліпі «Work»

Ateez показали кліп "Work", натхненний численними реперськими відео про багате життя. У ньому учасники групи розкидаються купюрами та вихваляються своїми успіхами. У деяких сценах є птахи – страус та кілька курок. За сюжетом «Work», Ateez готові заробляти гроші незвичайними способами – у тому числі шукати закопане золото та керувати закусочною. У кліпі також можна розглянути легку подібність із фільмами про ковбоїв – у цих образах Ateez теж з'являються на екрані. Для тих, хто переживає за долю пернатих, в описі «Work» зроблено позначку, що під час зйомок кліпу не постраждала жодна тварина – і людина теж.

Емінем показав кліп "Houdini" з Dr. Dre, Снуп Доггом та посиланнями до «Without Me»

Емінем повернувся із синглом «Houdini» і показав кліп на пісню. У ньому репер згадує свої образи з кліпів Without Me і The Real Slim Shady. У цьому йому допомагають Dr. Dre, Снуп Догг і Піт Девідсон. "Houdini" пов'язаний з хітом "Without Me" не тільки візуально, а й у тексті - пісня починається зі слів "Guess who's back, back again". Приспів зі словом «абракадабра» може здатися знайомим – тому що це семпл із хіта Steve Miller Band «Abracadabra». Продюсерами треку виступили сам Емінем і Луїс Ресто, які доклали руку до "Lose Yourself", "Mockingbird", "The Monster" та інших хітів репера. Режисером відео "Houdini" став Річ Лі, який вже працював з Емінемом над кліпами "Not Afraid", "Rap God", "The Monster", "Phenomenal" та "Venom".

Ріанна пообіцяла, що її новий альбом буде «приголомшливим»

Ріанна поділилася деякими подробицями про свій майбутній дев'ятий альбом. За словами співачки, вона підготувала щось «приголомшливе» і наголосила, що завжди прагне випускати щось цікаве.
Розмова про можливу нову музику Ріанни зайшла 25 травня під час лос-анджелеського заходу, присвяченого запуску тонального крему Fenty Beauty Soft'lit. Нагадаємо: Ріанна – не лише артистка, а й успішна бізнес-вумен із власною косметичною компанією Fenty Beauty. Ось що співачка розповіла в інтерв'ю каналу Extra TV:

«Він [альбом] буде приголомшливим. Так і потрібно – це єдина причина, чому він ще не вийшов… Він має показувати зростання, чи не так?».
Ріанна порівняла музику з «ігровим майданчиком»: у рамках творчого процесу вона хоче розважатися, і показати себе нинішню, справжню. На запитання, чи на альбомі будуть запрошені артисти, Ріанна відповіла невизначено.

"Я дізнаюся, коли альбом буде готовий".

З'явилося відео з концерту AC/DC в оновленому складі

Опубліковано концертний ролик, знятий 29 травня на виступі AC/DC в іспанському місті Севільї. У ньому новий склад гурту – з барабанщиком Меттом Логом та басистом Крісом Чейні – грає пісню «If You Want Blood (You've Got It)». На іспанському шоу AC/DC зібралося 60 тисяч глядачів – усі місця на Олімпійському стадіоні Севільї були розкуплені.

Blackpink встановили новий рекорд із кліпом «Ddu-Du Ddu-Du»

Кліп Blackpink "Ddu-Du Ddu-Du" подолав позначку в 2,2 млрд переглядів. Він встановив новий рекорд: до Blackpink жодна k-pop-група не збирала на кліпі такі значні цифри. Blackpink також стали другим корейським гуртом із 2,2 млрд переглядів на відео. Першим був Psy та його "Gangnam Style": на сьогоднішній день у "Gangnam Style" 5,1 млрд переглядів. Третє місце в топі найпопулярніших k-pop-кліпів теж у Blackpink – з Kill This Love 1,963 млрд переглядів. За прогнозами, відео сягне 2-мільярдної позначки приблизно 24 серпня. А ось у найпопулярнішого кліпу BTS, «Dynamite», поки що лише 1,834 млрд переглядів.


Читати також