09-06-2024 Розваги 1315

Новини кіно за тиждень. 9 червня 2024

Новини кіно за тиждень. 9 червня 2024

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Вийшов тизер екранізації гри Among Us

У Мережі став доступний дебютний тизер-трейлер серіалу «Among Us». Над адаптацією однойменної гри працює CBS Studios.

Сюжет розвиватиметься на космічному кораблі, куди під прикриттям проникає іншопланетянин. Екіпаж має з'ясувати, хто з них є зрадником.

Героїв шоу озвучать Елайджа Вуд, Ден Стівенс, Рендалл Пак, Ешлі Джонсон, Іветт Ніколь Браун, Петтон Освальт та ін. Шоураннером серіалу виступить Овен Денніс («Нескінченний поїзд»).

Точна дата релізу, як і стрім-сервіс, на якому виходитиме шоу, поки що невідомі. Оригінальна Among Us з'явилася у 2018 році та стала однією з найпопулярніших онлайн-ігор в історії.

Маріон Котіяр зніметься в новому сезоні «Ранкове шоу»

Лауреатка "Оскара" Маріон Котіяр ("Життя в рожевому кольорі") приєдналася до теледрами "Ранкове шоу". Французька акторка з'явиться у четвертому сезоні серіалу Apple TV+.

Героїнею Котіяр стане Селін Дюмон, успішна підприємниця з відомої європейської династії. Сюжет «Ранкового шоу» розповідає про працівників американської телемережі UBA. Головні ролі в серіалі виконують Дженніфер Еністон та Різ Візерспун. Точна дата прем'єри сезону поки що невідома.

Девід Лінч анонсував новий альбом

Режисер Девід Лінч ("Малголланд Драйв", "Твін Пікс") представив свій новий студійний альбом Cellophane Memories (Целлофанові спогади). Реліз платівки заплановано на 2 серпня 2024 року.

Одночасно з анонсом Лінч презентував перший трек з альбому - "Sublime Eternal Love" (Чисте вічне кохання). Композицію було записано разом зі співачкою Крістою Белл, яка знімалася у постановника у третьому сезоні «Твін Піксу» (2017). Також на платівці прозвучить музика, записана покійним композитором Анджело Бадаламенті.

Розкрито кількість серій другого сезону «Last of us»

Творці серіалу «Last of us» Крейг Мезін та Ніл Дракманн поділилися інформацією про продовження шоу. За їхніми словами, у другому сезоні заплановано сім серій.

Мезін зазначив, що хронометраж кожної із серій буде значно збільшений. Він також натякнув на масштабне майбутнє "Last of us".

«Ми не думаємо, що зможемо розповісти історію протягом двох сезонів [другого та третього], тому що ми не поспішаємо та йдемо цікавими шляхами, на які вже ступили у першому сезоні. Ми вважаємо, що так і буде — поки люди продовжуватимуть дивитися, а ми зможемо робити більше контенту — третій сезон буде значно масштабнішим. І так, для розвитку сюжету може знадобитися четвертий сезон», - заінтригував Мезін в інтерв'ю Deadline.

"Last of us" заснований на однойменній відеогрі студії Naughty Dog 2013 року. Дія сюжету розгортається в постапокаліптичних США: контрабандист Джоел (Педро Паскаль) та дівчинка Еллі (Белла Ремсі) намагаються знайти протиотруту від смертоносного вірусу.

У другому сезоні також з'являться актори Джеффрі Райт, Кейтлін Дівер, Ізабелла Мерсед та Кетрін О'Хара. Реліз очікується у 2025 році на HBO.

Вийшов перший тизер 12 сезону «Футурами»

Hulu опублікував перший тизер-трейлер 12-го сезону мультсеріалу «Футурама». Новий розділ стартує наприкінці липня.
У ролику показали акторів озвучування та деякі кумедні сцени з наступного розділу. 

У 12 сезоні Фрай, Ліла, Бендер та їхні друзі та колеги по компанії «Міжпланетний експрес» зіткнуться зі штучним інтелектом (ШІ). На них чекають як друзі, так і вороги з ШІ. Як зазначають у синопсисі, команда при цьому дізнається «правдиву історію п'ятимільйонної давності, яка стоїть за речовиною, що змінює свідомість, відомою як кава». Крім того, будуть серії про смертельні ігри на дні народження, таємниці рідного села роботів Бендера і «неймовірно милих мішках з квасолею». Обіцяють «дивовижні пригоди».

Disney збирається зняти продовження «Гравіті Фолз»

У Disney повідомили, що культовий мультсеріал Гравіті Фолз може отримати продовження. Їм збирається зайнятися творець проекту Алекс Гірш.
Подробицями про майбутнє всесвіту "Гравіті Фолз" поділилася в інтерв'ю The Direct виконавчий віце-президент телевізійного відділу Disney Мередіт Робертс. За її словами, Алекс Гірш готується до виходу нової книги, пов'язаної з Гравіті Фолз. Також із ним зараз обговорюють можливість створення нових серій мультика:

«Знаєте, ми ведемо переговори із Алексом. Він збирається випустити спільну з Disney книгу про свій проєкт. А ще ми знімаємо короткометражки. Так що ніколи не кажи "ніколи"».

«Гравіті Фолз» стартував у 2012 році та завершився на 2 сезоні у 2016-му – 8 років тому. Алекс Гірш говорив, що він і планував розповісти історію за два сезони.

У трейлері фільму «Гра кілера» Дейв Батіста замовив своє вбивство

Вийшов перший трейлер бойовика «Гра кілера» з Дейвом Батістою («Армія мерців»), Софією Бутеллою («Бурхітний Місяць») та Пом Клементьєфф (франшиза «Місія нездійсненна») у головних ролях. За сюжетом найманець замовляє власне вбивство, але вирішує розірвати контракт – проте армія кілерів вже відкриває на нього полювання.
За сюжетом професійний убивця Джо Флад (Батиста) дізнається, що у нього невиліковна хвороба. Протягом найближчих трьох місяців він може померти. Джо має намір піти на своїх умовах. До того ж найманець не хоче, щоб його кохана Мейз (Бутелла) страждала, доки він згасає. Тому Джо просить впливову жінку у злочинному світі на ім'я Антуанетта (Клементьєфф) нацькувати на нього кілерів. Антуанетта тільки рада виконати прохання Джо, адже він убив її батька.

Невдовзі доктор Джо повідомляє йому, що помилився щодо діагнозу. Він переплутав МРТ мозку Джо зі знімками іншого пацієнта. Джо просить Антуанетту розірвати контракт. Однак та відмовляється це робити. У результаті Джо стикається з різними найманцями. Йому у цій битві допомагає Мейз.


Читати також