08-06-2024 Розваги 1279

Новини музики за тиждень. 8 червня 2024

Новини музики за тиждень. 8 червня 2024 Девід Лінч

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Аріана Гранде полює за Пеном Беджлі у кліпі «The Boy Is Mine»

Аріана Гранде опублікувала кліп The Boy Is Mine. У ньому співачка перетворилася на Жінку-кішку, закохану у мера міста Макса Старлінга. Його грає Пенн Беджлі, зірка «Пліткарки» (2007–2012) та серіалу «Ти» (2018–2024). Героїня Аріани Гранде всерйоз одержима молодим привабливим мером. Вона готова піти на будь-що – і навіть виготовляє приворотне зілля. Потім дівчина вривається у квартиру коханого і намагається його напоїти. Але тут виявляється, що жодної необхідності приготування зілля не було. Режисером The Boy is Mine виступив Крістіан Бреслауер, який вже працював з Аріаною Гранде над кліпами Yes, And? і "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)". Крім Пенна Беджлі, з'являються R&B-співачки Бренді і Моніка - виконавиці хіта 1990-х, який теж називається "The Boy Is Mine". Трек Аріани Гранде – не кавер, а нова пісня з такою самою назвою. Але при написанні своєї The Boy Is Mine вона надихалася класичною The Boy Is Mine з 1990-х.

Bon Jovi випустили альбом "Forever", перший за 4 роки

Bon Jovi представили альбом «Forever» – це перша студійна робота гурту після майже чотирирічної перерви. У трекліст увійшли 12 пісень, включаючи сингли "Legendary" та "Living Proof".
Також Forever – перший реліз Bon Jovi, записаний після того, як Джон Бон Джові переніс операцію на голосових зв'язках. Це сталося у 2022 році, а у березні 2024-го музикант зізнався, що подумує більше не їздити у тури. 62-річний Бон Джові побоюється, що йому не вдасться співати наживо так само добре, як раніше. Але у травневому інтерв'ю радіостанції Planet Rock музиканти повідомили, що гастролі таки будуть.

До створення Forever доклали руку деякі відомі музиканти. Співавтором "We Made It Look Easy" та "Seeds" виступив Райан Теддер, фронтмен OneRepublic. А "Living in Paradise" Джон Бон Джові написав разом із Едом Шираном. Деякі ж пісні фронтмен Bon Jovi написав самостійно - The People's House, My First Guitar і Hollow Man.

Біллі Айліш бігає коридорами розуму в кліпі «Chihiro»

Біллі Айліш показала кліп «Chihiro»: у ньому співачка бігає коридорами та сходами порожньої будівлі, намагаючись знайти вихід. Але це виявляється не так просто – Айліш намагається завадити незнайомцю. Режисером кліпу Chihiro виступила сама Біллі Айліш. Вона зізналася, що це одне з її улюблених відео і воно було зняте «одного з найкращих днів» її життя. У прес-релізі «Chihiro» описується як «казкова розповідь, де темні коридори та зачинені двері символізують різні куточки розуму». Кліп висловлює «внутрішні поштовхи, коли глибокі почуття страху, кохання та бажання неминуче охоплюють нас». Це далеко не перше відео, зрежисоване Айліш: раніше вона знімала "You Should See Me in a Crown", "Everything I Wanted", "Happier Than Ever", "What Was I Made For?" та багато інших кліпів.

Девід Лінч та Кріста Белл показали кліп «Sublime Eternal Love»

Вийшов спільний кліп Девіда Лінча та Крісти Белл «Sublime Eternal Love», знятий самим режисером. У відео начебто нічого особливого не відбувається, проте фірмова похмура «лінчевська» атмосфера відчувається одразу. Пісня «Sublime Eternal Love» увійде до нового альбому Лінча та Белл «Cellophane Memories», реліз якого відбудеться 2 серпня на лейблі Sacred Bones. За словами Девіда Лінча, ідея альбому прийшла до нього під час нічної прогулянки, коли він ходив лісом з високими деревами та побачив угорі яскраве світло. Тоді в нього сталося видіння: світло перетворилося на голос Крісти Белл і розповів йому якийсь секрет.

Halsey повернулася з треком The End і анонсувала перший за 3 роки альбом

Голзі опублікувала акустичну баладу The End, це її перша пісня в 2024 році. Трек увійде до майбутнього п'ятого альбому виконавиці, подробиці релізу з'являться пізніше. За звучанням The End нагадує Біллі Айліш і Тейлор Свіфт часів альбомів «Folklore» (2020) та «Evermore» (2020). У тексті Голзі говорить про свої проблеми зі здоров'ям та просить близьку людину їй допомогти. Співачка написала «The End» самостійно, а продюсерами пісні виступили Алекс Джі та Майкл Узовуру. Перший співпрацював із Френком Оушеном, другий – із Росалією та SZA.


Читати також