Відчуйте кожну мить Євро-2024 разом з RadioQ!

Відчуйте кожну мить Євро-2024 разом з RadioQ!

Настає час великого футбольного свята — Євро-2024! Радіо Промінь запрошує вас стати частиною цієї незабутньої події. Відчуйте атмосферу кожного матчу та підтримайте свою команду, де б ви не знаходилися.

Вас чекають неймовірні враження!

Чемпіонат Європи з футболу збирає найсильніші команди та найкращих гравців з усього континенту. Від захоплюючих атак до видовищних голів — кожен матч сповнений емоціями та інтригою. Радіо Промінь пропонує вам зануритися в цей світ та відчути його повною мірою.

Ближче до улюбленої гри

Не пропустіть вирішальні моменти турніру! Прямі трансляції на радіо Промінь дозволяють вам бути в курсі всіх подій. Важливий матч між Іспанією та Грузією обіцяє бути особливо гарячим — не пропустіть його 30 червня о 20:00 за київським часом!

Актуальна турнірна таблиця

Слідкуйте за становищем команд у режимі реального часу. Дізнавайтеся, хто веде боротьбу за вихід з групи, хто вже забезпечив собі місце у плей-офф, а хто потребує перемоги, щоб продовжити свій шлях у турнірі.

Групи Євро-2024:

  • Група А: Німеччина, Шотландія, Угорщина, Швейцарія
  • Група В: Іспанія, Хорватія, Італія, Албанія
  • Група С: Словенія, Данія, Сербія, Англія
  • Група D: Польща, Нідерланди, Австрія, Франція
  • Група Е: Бельгія, Словаччина, Румунія, Україна
  • Група F: Туреччина, Грузія, Португалія, Чехія

Переможці Євро-2024:

  • Переможці груп відбору: Іспанія, Франція, Англія, Туреччина, Албанія, Бельгія, Угорщина, Данія, Румунія, Португалія.
  • Другі місця в групах: Шотландія, Нідерланди, Італія, Хорватія, Чехія, Австрія, Сербія, Словенія, Швейцарія, Словаччина.
  • Відбірковий плей-оф: Грузія, Україна, Польща.

Висока якість та професійний підхід

Ми забезпечуємо трансляції у високій якості звуку, щоб ви могли відчути себе на стадіоні. Наші коментатори — справжні експерти у світі футболу, вони поділяться з вами найцікавішими деталями та аналізом кожної гри.

Ексклюзивний контент тільки на радіо Промінь
Тільки у нас ви зможете почути інтерв'ю з провідними гравцями, тренерами та футбольними експертами. Дізнавайтеся інсайдерську інформацію та ексклюзивні коментарі першими!

Простота та зручність

Налаштуватися на радіо Промінь дуже просто. Слухайте наші трансляції через мобільний додаток або на сайті https://radioq.com/station/radio-promin-7035. Насолоджуйтесь матчами будь-де — вдома, на роботі чи в дорозі.
Приєднуйтесь до мільйонів слухачів радіо Промінь та не пропустіть жодної миті Євро-2024! Завантажуйте наш додаток або заходьте на сайт, щоб бути в курсі всіх подій чемпіонату.

Слухайте Євро-2024 разом з радіо Промінь — будьте в епіцентрі футбольних подій!

Вмикайте радіо Промінь і насолоджуйтесь незабутніми матчами Євро-2024!


Читати також