Гаркушинська сільська бібліотека шукає дарувальників

Гаркушинська сільська бібліотека

До вас із запитом звертається Гаркушинська сільська бібліотека – відділ Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі Миргородської міської ради .

Наша бібліотека обслуговує 504 користувачі від 3 до 78 років. Фонд бібліотеки слабенький – налічує 4000 примірників, адже списано багато забороненої літератури.

Оновлення фонду наразі є першочерговим, тож завжди беремо участь у благодійних акціях, розіграшах та проєктах.

А ще бібліотека сприяє якісному, цікавому проведенню дозвілля читачів: екскурсії, майстер-класи, ігротеки та ін.

Гаркушинська сільська бібліотека

Так, з 2023 року з активними дітками заснували дитячо-юнацький клуб «Острів захоплень». На заняттях з членами клубу ми малюємо, робимо різноманітні поробки з паперу, фоамірану, тканини та ін. матеріалів. Також обговорюємо прочитані книги, ділимося новинками літератури, або ж просто гаємо в настільні ігри, які нам подарували благодійники.

Бібліотека активно долучається до різноманітних зборів для військових та виготовленню маскувальних сіток, в’язання шкарпеток, приготування їжі тощо. Активно працюємо з вимушено переміщеними особами та людьми з обмеженими можливостями: допомога у користуванні інтернет-послугами чи книгоношення за місцем проживання.

Бібліотека дуже потребує поповнення фонду творами сучасних українських авторів: О. Калина, Д. Кешеля, В. Мастєрова, О. Кирян, О. Печорна, Н. Фіалко, Д. Гнатко, С. Талан та ін.

Для дітей: З. Мензатюк, О. Олесь, І. Андрусяк, А. Кокотюха, М. Павленко, Г. Малик, Ю. Винничук та ін.

Сторінка у фейсбуку:

https://www.facebook.com/groups/250448689641703/hoisted_seection_header_type=997747644911800&locale=uk_UA

Електронна пошта: garkbiblio@ukr.net

Читати також


up