Олександрівська сільська бібліотека шукає дарувальників

Олександрівська сільська бібліотека
Олександрівська сільська бібліотека на Ізюмщині з деокупованої, прифронтової зони. Незважаючи на ті неймовірно важкі умови, в які нас поставили війна, наша бібліотека  залишається чи не єдиним острівцем культури, місцем спілкування для 297 користувачів: дорослих, підлітків та малечі.
Я, Суббота Тетяна, дуже закохана в свою роботу! Всі свої зусилля покладаю на те, щоб  бібліотека була не простим зібранням книг, а жила активним життям, розквітала, була для людей потрібною і цікавою. За допомогою книжкових виставок прагнемо розкрити інформаційні ресурси бібліотеки, проявити творчість і фантазію в оформленні. Виставка – це завжди творчість, своєрідна ікебана – мистецтво складання букету, тільки книжкового.
 
Олександрівська сільська бібліотека
 
Під час окупації фонд бібліотеки постраждав (до вторгнення фонд складався переважно з російської літератури), під час окупації було розкрадено більшість нових книжок, що залишилось було вивезено і врятовано.
 
За допомогою проведення свят, пізнавальних годин дозвілля, організації майстеркласів,    книжкових виставок прагну розкрити інформаційні ресурси бібліотеки, проявляю творчість і фантазію в проведенні й оформленні бібліотеки та книжкових виставок. А для цього необхідна  саме сучасна історико-пізнавальна, пригодницька література, книги про навколишній світ, Україну та українців, різні казкові історії для дітей. 
 
Читачі потребують і з радістю будуть щиро вдячні за нову художню літературу сучасних авторів для дітей та дорослих. Книги Андрія Кокотюхи, Сашка Дерманського, Люко Дашвар деякі є у фонді, хотілося б мати ("Молоко з кров'ю", "Спадок, книги із серії  "Биті є  Макар", "Гоцик", "На запах м'яса" та ін.) Світлани Талан, Ярини Вовк, Дарини Гнатко, Ніни Фіалко та ін.
 
Заходи, які проводяться в бібліотеці, проходять в теплій, доброзичливій, душевній атмосфері. На них користувачі мають можливість хоч трошечки відволіктися і відпочити від жахливих новин про події, які зараз відбуваються на рідній землі. Діти, підлітки полюбляють відвідувати бібліотеку.
 
Бібліотека є місцем волонтерської руху. Активісти займалися виготовленням окопних свічок, на даний момент організовано плетіння маскітних сіток, збиранням і відправленням продуктів харчування для наших захисників!
 
Живемо з мрією про Перемогу і МИР на рідній Україні.
 
Вдячні всім, хто в цей нелегкий час підтримує та опікує українські бібліотеки!!!
 
Олександрівська сільська бібліотека 
Харківська обл.
Ізюмський район 
 
Електронна адреса: 11021968ta@gmail.com 

Читати також


up