Кременецька міська філія Публічної бібліотека ім. Ю. Словацького шукає дарувальників

Кременецька міська філія Публічної бібліотека ім. Ю. Словацького

Міська філія ПБ ім. Ю. Словацького розташована в мальовничому містечку Кременець, що на Тернопільщині.

Бібліотека активно працює з навчальними закладами, зокрема з ДНЗ «Кременецький професійний ліцей», на базі якого створено клуб за інтересами «Закон і ти», адже в умовах суверенної і незалежної держави особливо велике значення набуває виховання у молоді правової культури. Саме тому бібліотека потребує науково-популярної літератури на юридичну тематику.

В бібліотеці діє юнацька та дитяча кафедри, які є доступним і комфортним майданчиком, де діти можуть проводити вільний час, дізнаватись багато корисної та цікавої інформації, спілкуватися з однолітками, брати участь у різноманітних заходах, які проводить бібліотека: майстер-класи, квести, ігри, руханки, літературні години та багато інших заходів.

Кременецька міська філія

У бібліотеці діє Хаб цифрової освіти, метою якого є надати можливість мешканцям міста, зокрема малозабезпеченим громадянам, ВПО, пенсіонерам, безкоштовно здобути знання з цифрової грамотності.

Бібліотека потребує науково-популярної літератури юридичної тематики, літератури за шкільними програмами, сучасних бестселерів українських та зарубіжних письменників.

Електронна пошта: biblioteka107.b@gmail.com

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014565016787

Читати також


up