04.08.2024
Культурна країна
eye 109

Хлистунівська сільська бібліотека шукає дарувальників

Хлистунівська сільська бібліотека

Хлистунівська сільська бібліотека Хлистунівського Центру культури і дозвілля Городищенської міської ради Черкаської області.

Осередком культури та творчості жителів села Хлистунівка є Центр культури і дозвілля у складі якого – сільська бібліотека, яка є значимою у житті громади, посідає чільне місце в її духовному й культурному середовищі, виконуючи функцію центру знань, навчання та спілкування.

Є чим пишатися Хлистунівській бібліотеці, адже це сучасний та комфортний бібліотечний простір. 

Бібліотека має свою успішну грантову історію, і як результат – працює Інтернет-центр та ХАБ цифрової освіти; читальний зал проєктно реконстрюйовано на сучасний простір «Центр розвитку особистості для молоді «kVitka HUB»; дитяча бібліотека – в бібліопростір для дітей «Країна Мрій».

Вивчаючи запити користувачів, ми активно співпрацюємо з видавництвами, благодійними фондами та постійно беремо участь у акціях та розіграшах книг. Щорічно проводимо акції «Подаруй бібліотеці книгу», небайдужі читачі дарують нові книги. 

Тож сподіваємося на підтримку і будемо щиро вдячні за поповнення фонду нашої бібліотеки сучасними україномовними виданнями книг українських та зарубіжних авторів різної тематики та для всіх вікових категорій.

Зі щирою вдячністю - читачі Хлистунівської бібліотеки!

Хлистунівська сільська бібліотека Хлистунівського Центру культури і дозвілля Городищенської міської ради Черкаської області

Детальніше ознайомтися з Хлистунівською бібліотекою можете в групі

Бібліотечний центр Хлистунівського центру культури і дозвілля за посиланням в фейсбуку: https://www.facebook.com/groups/949438995973745

Адреса електронної пошти: hlistunivka_librari@ukr.net

Наша адреса:

с. Хлистунівка, вулиця Центральна, 2
Черкаський район, Черкаська область
19533

Читати також


up