Модні чоловічі футболки 2024 року: тренди та стилі

Модні чоловічі футболки 2024 року: тренди та стилі

Найактуальніший та затребуваний предмет одягу на всі сезони та приводи – це чоловіча футболка. Спорт, подорожі, відпочинок, вихідний день удома, проста повсякденна прогулянка – футболка завжди стане в нагоді. Про те, яка модель актуальна цього року, ми розповімо нижче.

Модель оверсайз

Найуніверсальніше рішення для будь-якої чоловічої статури – вільна, комфортна футболка. Вона прекрасно виглядає із будь-яким низом, окрім строгого, формального. Для спекотної погоди це особливо чудова ідея. Подовжений рукав до ліктя, іноді з відворотом дуже актуальний серед молодіжного стилю.

Чоловічі поло

Для популярного нині стилю кежуал або спорт можна обрати більш елегантний та аристократичний варіант – сорочку поло. Вони асоціюються з кінними видами спорту, гольфом і тенісом. Це майже єдине рішення для нестрогого ділового стилю, адже поло носять і в офіс. Поєднуючи з класичними джинсами, джогерами та брюками, акуратним взуттям, можна створити приємний діловий або повсякденний образ для роботи, побачень, зустрічей та подорожей.

Моделі з брендами

Логоманія особливо популярна серед молоді, тому обирати футболки з яскравим логотипом і слоганом улюбленого виробника можна сміливо. Якщо логотип та напис досить яскравий, то його доповнюють більш лаконічним і стриманим низом. Наприклад однотонними джинсами або шортами.

Яскраві принти

Ще одним варіантом для акценту на верхню частину одягу може стати футболка з яскравим принтом. В моді строкаті моделі, маленькі патерни від відомих митців, фотоелементи, абстрактні мотиви та навіть цілі картини. Можна обрати й такі, що будуть говорити про вашу позицію та інтереси за вас. Таке рішення найкраще передає індивідуальність людини.

Спортивні рішення

Щоб підкреслити свою прихильність до спорту, виразити вподобання конкретним командам та видам спорту, можна обирати виріб зі спортивним брендом – логотипом і слоганом. Стрічки на рукавах та по бокам, різноманітна геральдика і знаки спортивних клубів на однотонних моделях добре виглядають не тільки для спортивного, а й повсякденного стилю, якщо носити їх зі стриманим низом.

Багатоколірні дизайни

Якщо хочеться образ із яскравим верхом, але принти не для вас, то рішення з кольоровими дизайнами точно підійдуть. Розмиті стрічки, тай-дай та колор-блокінг – це найпопулярніші варіанти цього року. Ними можна прикрасити будь-який лук, особливо молодіжний повсякденний.

Який фасон обрати?

Класичний та вільний крій футболки дуже модний в цьому році. Актуальна довжина – до середини стегон, а у моделях оверсайз – нижче та прямий крій. Облягаючі варіанти зовсім неактуальні в цей сезон. V-образний виріз підкреслює риси обличчя та відкриває шию, роблячи на ній акцент. Круглий виріз зазвичай навпаки згладжує риси, часто переносячи акцент на плечову та грудну частину тіла.

Читати також


up