Під час фестивалю «Книжкова країна» відбудеться конкурс для письменників-початківців

Під час фестивалю «Книжкова країна» відбудеться конкурс для письменників-початківців

Літературна агенція OVO разом з «Книжковою країною» оголошує конкурс для письменників-початківців, який відбуватиметься з 26 по 29 вересня.

Авторам завершених прозових рукописів організатори пропонують позмагатися за головний приз — публікацію власної книги в одному із українських видавництв!

Конкурс має на меті надати письменникам платформу для читань та допомогти бути почутими у  професійному середовищі.

Впродовж трьох турів автори-початківці зможуть представити свої завершені прозові рукописи перед публікою, професійним журі та, наостанок, презентувати свій твір для видавців.

Перший тур відбудеться 26 вересня. Кожен учасник має 15 хвилин, під час яких може представити свій рукопис у зручному для себе форматі — розповісти про нього, зачитати уривки. Переможців цього туру визначатиме публіка.

У другий тур, який відбудеться 27 вересня, пройдуть вибрані глядачами переможці — виступи вже оцінюватиме журі, серед яких відомі митці та видавці: Фоззі (ТНМК), Марія Придьма (Літосвіта), Алла Комарова (Читай, krw, книжки), Євгенія Кужавська.

Третій тур — фінальний пітч з видавцями, пройде 29 вересня. На ньому будуть присутні представники видавництв «Темпора» (Артем Скорина) «Видавництво» (Лілія Омельяненко), «Віват» (Олена Рибка), «Ранок» (Ганна Булгакова), «Лабораторія» (Юлія Прядко).

Переможці другого туру зможуть презентувати свої рукописи видавцям, а найкращі з них отримають нагороду — видання власної книги в одному з відомих українських видавництв. Кількість переможців визначають видавці за результатами пітчу.

  • Один учасник може зареєструватися тільки на один слот. 
  • Кількість слотів обмежена.
  • Вартість участі — 200 грн* 

* ми були б раді зробити участь безкоштовною, але мусимо встановити символічну ціну через організаційні витрати.

Глядачів очікує окремий конкурс

Відчуй себе критиком - оціни ближнього свого!

Протягом відбіркового етапу, під час читань та глядацького голосування, надсилайте свої відгуки на почуті твори нам у соцмережі. Наприкінці дня автор найкращого відгуку отримає приз від OVO та партнерів.

Діставайте свої рукописи, приходьте, читайте, спілкуйтеся, знаходьте свого видавця, читача і своїх людей.

Читати також


up