Зіняк Олександр. Повня

Зіняк Олександр. Повня

Містико-гумористичний допис

Повний Місяць – це коли Земля розташована відносно нього так, що видно його кратери та правильної форми яскравий диск.

Коли Сонце, Земля та Місяць розташовані точно по одній лінії, то останній потрапляє в тінь Землі й настає місячне затемнення, що було сьогодні 18.09.2024 року, максимальна фаза якого припадала на 05:44 ранку за київським часом.

У цей час і наступні два дні повні, допоки місяць не піде на спад, рекомендується контролювати свої емоції, бо повня робить людей надто збудженими й імпульсивними.

Не варто з'ясовувати стосунки, брати участь у конфліктах та суперечках, бо це може призвести до непередбачених результатів, лихослівникам раджу взяти пару днів тайм-аут, чи вихідні для язика, бо пліткувати, обговорювати інших і скаржитися категорично не можна, бо місячне сяйво скерує на вас всі негативні ваші емоції і завдасть вам подвійного удару на ваше зло, щось на кшталт фільму з Ж.-К. Ван Дамом «Подвійний удар».

До речі, повний Місяць, як ми всі знаємо, негативно впливає на сон, тобто можливе безсоння, або постійні ясні сновидіння, які (за тлумаченнями онейрологів) частково збуваються.

У сучасному світі Місяць вже невикликає у людей того містичного поклоніння як у наших предків, хоча, за аналізом вчених, фази місячного циклу є важливими періодами в житті кожної людини.

Деякі прикмети на повний і молодий Місяць пояснюються фізичними законами, а значить в їхній правдивості і точності не варто сумніватися.

Взагалі повний Місяць – це дуже важливий період в моменти зростання і спадання і дуже впливає на підсвідомість людини.

Особливо в цей період активні маги і відьми, котрі проводять магічні обряди та ритуали, тому не бажано починати якісь важливі справи у цей час, звичайно, якщо ви в це вірите, бо як пише Біблія: «І по вашій вірі буде вам дано».

У повний Місяць рекомендую скласти список того, чого ви хочете позбутися, написати це в записці, котру о 00:00 слід спалити при свічці, а залишки розвіяти за вітром чи просто змити водою.

Лиходії і подібні вам!

Прийшов ваш час очиститись, можете зробити це сьогодні опівночі, щоб не відкладати до наступної фази!

До речі, вплив повні відчувають не лише люди, а й тварини, зокрема собаки, вовки, котрі виють на повний Місяць.

Хоча цьому є наукові пояснення, але стародавні міфи пояснюють це магією Місяця, що проникає в розум і душі вовків, і вони таким чином чують думки один одного. Ці думки як у людей, і від такого незвичного їм стану вони ніби божеволіють, а тому виють в бік Місяця, бо саме звідти до них надходить дивна енергетика.

Згідно міфів і легенд, в декого з вовків це не зникало, навіть коли Місяць ішов на спад, і він починав мислити як людина, проте з повадками хижака.

Саме ці вовки ставали вовкулаками, що суперечить вікіпедії, в якій вовкулака – це міфічна істота, людина, котра перекидається на вовка.

Тому будьте обережні після опівночі, не забувайте про комендантську годину і вовкулаків, бо буде вам два в одному.

Дівчатам і жінкам суворо заборонено дивитися в дзеркало при місячному сяйві, бо це може забрати молодість і красу, не варто також дивитися на Місяць.

Предки вірили, що під місячним сяйвом люди можуть змінювати обличчя до невпізнання.

Під час повного Місяця в річках оживають русалки, а в лісах прокидаються Лісовики, тому крадіям лісу, котрі незаконно заготовляють собі деревину, раджу задуматись, а то при такому спітканні не будете мати, чим обмитися в лісі.

Лунатики в повінь під час сну здійснюють нічні прогулянки і, прокинувшись, нічого не пам'ятають, тому якщо десь загуляєте після банкету, то можете сміло пояснити патрулю нічному чи то поліції, чи військовим, що ви – лунатик, і вас точно зрозуміють.

Не забувайте, що у повний Місяць гуляє нечиста сила, на сході України вона і вдень, звичайно, розгулює, і наші ЗСУ завзято її знищують, а ваше завдання хоч тут не нарватися на щось містичне.

З найкращими побажаннями!

Вересень 2024 рік

Читати також


up