Віддалена робота: цікаві результати дослідження компанії Ringover

Віддалена робота: цікаві результати дослідження компанії Ringover

В сучасному світі, де технологічний прогрес розширює можливості комунікації та спілкування, все більше компаній стикаються з необхідністю вирішити питання роботи на віддаленому режимі. Одним з питань, яке виникає при розгляді цього аспекту, є вплив віддаленої роботи на заробітну плату співробітників. Чи може віддалена робота дійсно приносити фінансові переваги для працівників? 

Аналіз актуальних вакансій на платформі LinkedIn, проведений компанією Ringover, надав цікаві результати щодо відмінностей в заробітній платі між віддаленими та офісними співробітниками.

Згідно з дослідженням компанії Ringover, віддалені працівники заробляють у середньому на $8500 більше на рік порівняно з їхніми колегами, які працюють в офісному середовищі. Однією з ключових причин цієї різниці є можливість економії для роботодавця при використанні віддалених співробітників.

Впровадження режиму роботи з віддаленого офісу може дозволити компаніям зекономити приблизно $11 000 щорічно. Ці результати підкреслюють потенційні переваги для працівників та роботодавців при переході до віддаленої роботи, зокрема фінансові.


Читати також